Setari Cookie-uri

Magicianul Robert Tudor și Șerban Copoț au făcut primele declarații după ce s-a zvonit că s-au bătut

În presă au apărut informații potrivit cărora magicianul Robert Tudor și Șerban Copoț s-ar fi luat la bătaie, chiar în culisele emisiunii IUmor. Acum, cei doi au făcut primele dezvăluiri despre incident.

Știrea că Șerban Copoț și Magicianul Robert Tudor s-ar fi luat la bătaie a surprins pe toată lumea, mai ales că și Mihai Bendeac și Chello au avut parte de o astfel de antercație. Cei doi nu au vrut să ofere niciun fel de punct de vedere, însă acum prezentatorul tv și magicianul au vorbit despre ce s-a întâmplat de fapt între ei doi.

Se pare că totul a început de la injuriile pe care cei doi și le-au adus unul altuia. De aici până la violență fizică nu a fost decât un sigur pas. Întrebat de cele petrecute, magicianul Robert Tudor nu a negat, dar nici nu a confirmat zvonurile.

„Nu vreau să comentez acum. Nu neg, nu confirm. Voi face o declarație foarte curând, când voi putea. Vă anunț eu”, a declarat Robert Tudor pentru Fanatik.

Pe de altă parte, Șerban Copoț spune că nu a existat niciun conflict între el și Robert Tudor. Artistul a mărturisit că bârfele apărute sunt simple invenții ale presei, pentru a găsi noi subiecte despre el.

Citește și:

„Nu este adevărat acest scandal. Nu înțeleg care este treaba cu acest subiect inventat. Nu înțeleg de unde a pornit, sunt absolut uimit. Asta se cere, violență și bătaie.
La noi nu există treaba asta acolo. Este o confuzie. Nu este un subiect acesta pentru că nu există. Eu sunt un om foarte pacifist, nu mă ocup cu așa ceva”, a spus Șerban Copoț pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.