Setari Cookie-uri

Daniela Crudu și-a botezat fetița! Imagini de la prima petrecere a micuței Daiana

Daniela Crudu și-a botezat fetița, pe micuța Daiana, ieri, 6 iunie. Vedeta a ales o locație de vis pentru prima petrecere a fiicei sale și le-a împărtășit și internauților imaginile din ziua cea mare.

Daniela Crudu va ține minte toată viața ziua de 6 iunie, ziua în care a botezat-o pe fetița sa. Micuța Daiana a fost botezată ieri, iar Daniela Crudu și iubitul ei s-au ocupat de fiecare detaliu în parte. Petrecerea de după botez a avut loc într-un local de lux din Cernica, acolo unde detaliile au fost atent alese.

Daniela Crudu a împărtășit cu internauții imagini din cea mai frumoasă zi din viața sa, iar fanii au felicitat-o imediat pentru evenimentul special din familia sa.

Daniela Crudu a născut pe 1 mai

Daniela Crudu a născut pe 1 mai o fetiță perfect sănătoasă, la un spital privat din Capitală. Vedeta a ales să nască prin cezariană, iar întâlnirea cu micuța ei i-a schimbat viața complet. Fosta asistentă tv i-a mulțumit medicului cu care a născut, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

„Doamna doctor Vilcan Cristiana, cea cu mâinile de aur. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.