Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu a pierdut bani la cazinourile din Las Vegas! Ce și-a promis vedeta: Nu mai fac...

Andreea Antonescu se află în această perioadă în America, acolo unde s-a dus să o revadă pe fiica ei cea mare, Sienna. Artista a profitat și de atracțiile de peste ocean și nu a ezitat să intre într-un cazino, mai ales că nu este străină de jocurile de noroc.

Andreea Antonescu se află în această perioadă în America, acolo unde a mers pentru a-i putea fi alături Siennei, fiica sa cea mare, la aniversarea ei. Vedeta a plecat fără micuța Victoria, pe care a lăsat-o acasă în România, pe mâini sigure.

Aflată peste ocean, Andreea Antonescu profită de toate distracțiile din America și nu ezită să le arate și internauților cât de bine se simte. Recent, artista a postat o imagine dintr-un cazino din Las Vegas, acolo unde a mers pentru a face câteva poze. Îmbrăcată cu o ținută sexy, având o fustă scurtă și o bluză cu un decolteu generos, Andreea Antonescu a părut ca știe exact cum se folosesc aparatele de jocuri de noroc.

Vedeta le-a făcut și o mărturisire urmăritorilor săi și le-a spus că, la un moment dat, a pierdut bani la un cazino, iar de atunci nu s-a mai atins de jocurile de noroc.

Citește și:

”O singură dată am jucat la cazino, prima data când am ajuns în Vegas, am introdus în aparat 1 dolar, am câștigat 20, pe care i-am pierdut în 30 de secunde. Mi-am promis să n-o mai fac vreodată și de atunci singurul motiv pentru care merg la cazinourile din Las Vegas este să las aici o poză.”, a povestit artista.

Andreea Antonescu, despre visul neîmplinit

Andreea Antonescu a continuat seria fotografiilor provocatoare și a distribuit o imagine cu ea pe o motocicletă. Jumătatea din Andre a dezvăluit că motorul este o altă pasiune, însă, pentru că se gândește la fetițe ei, acesta va rămâne doar un vis neîmplinit.

”Știți că întotdeauna mi-au plăcut adrenalina și senzațiile tari. Mi-am dorit dintotdeauna permis de motor, iar până la această vârstă nu mi-am facut timp pentru a-l obține. Fiind în State acum câteva zile, urcându-mă și conducându-l pe cel din poze, a fost pentru prima dată când am realizat că, cel mai probabil, nu voi mai ajunge să obțin acest permis pentru simplul motiv că am două fetițe acasă, care mă așteaptă secundă de secundă, au nevoie de mine ca mama, se bazează pe mine în această viață, depind de mine…

Citește și:

Am avut o strângere de inimă și mi-am dat seama că voi lăsa acest vis neîmplinit, că nu mai e doar despre mine, pasiunile mele și confortul meu, ci doar despre viitorul lor, cu mine lângă ele, până la final." a mărturisit Andreea.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.