Setari Cookie-uri

Andreea Esca, nevoită să meargă la control în fiecare an! Cu ce probleme de sănătate se confruntă prezentatoarea de știri?

Andreea Esca a dezvăluit că merge periodic la medic, pentru a-și verifica starea de sănătate. Vedeta este foarte atentă la acest aspect și face controale amănunțite la fiecare câteva luni.

Andreea Esca este cea mai iubită prezentatoare de știri și de fiecare dată arată impecabil în fața camerelor de luat vederi. Pe lângă aspectul fizic, vedeta ProTv are mare grijă și de interiorul său. Andreea Esca pune mare preț pe sănătate și nu neglijează niciun aspect al felului în care se simte.

Recent, ea a dezvăluit faptul că merge periodic la medic, pentru a-și face controale amănunțite. Andreea Esca a declarat că își face analizele de sânge o dată la câteva luni, iar anumite investigații mai amănunțite o dată pe an. În acest fel, vedeta vrea să preîntâmpine orice problemă de sănătate.

„Îmi fac analize destul de des, pe cele normale le fac odată la 6-8 luni. Mamografie fac odată la doi ani maxim, pentru că deja este vârsta la care ar trebui să faci asta anual. Testul Babeș Papanicolau îl fac și pe acesta o dată pe an”, a spus Andreea Esca, conform Click.

Citește și:

Andreea Esca are mare grijă la ceea ce mănâncă și își face timp pentru sport. Prezentatoarea de știri nu are niciun viciu și încearcă să se țină departe de poftele culinare. Cu toate acestea, ea recunoaște că nu bea suficientă apă, iar rinichii îi sunt afectați.

„Cred că rinichii nu sunt în starea lor cea mai bună și asta deoarece nu consum suficientă apă. Ar trebui să beau mult mai multă apă, dar mie nu prea mi-e sete. Mă consider, per total, o persoană sănătoasă. Eu cred că e foarte important sportul, mersul la sală zilnic. Și mai este foarte important să nu facem nici excese. Eu, de exemplu, nu fumez, nu beau alcool, încerc pe cât se poate să mănânc cât mai echilibrat”, a mai adăugat prezentatoarea de știri.

Andreea Esca, secretul siluetei la 50 de ani

Andreea Esca a spus că nu face nimic special pentru a se menține în formă la cei 50 de ani pe care îi are. Vedeta se înconjoară de oameni frumoși și face doar acele lucruri care îi aduc fericire, iar acesta, spune ea, este secretul său.

Citește și:

„Nu fac nimic în mod special, poate faptul că mă ocup de lucruri care îmi plac, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi plac. Nu sunt obligată să fac multe compromisuri, poate asta îți face bine la ten.

La siluetă nu este niciun fel de mister, încuiați frigiderul și faceți sport. Îmi pare rău, nu am altfel de secret. Am foarte multe plăceri alimentare, dar pe care nu le pun în aplicare întotdeauna”, a mai spus Andreea Esca, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.