Setari Cookie-uri

Papa Francisc va fi supus unei intervenții chirurgicale la abdomen, sub anestezie generală

Papa Francisc întâmpină din nou probleme de sănătate, iar în zilele următoare va fi supus unei intervenții chirurgicale la nivelul abdomenului.

Papa Francisc întâmpină din nou probleme de sănătate, iar în perioada următoare urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, în zona abdomenului.

Suveranul Pontif va efectua operația la spitalul Gemelli din Roma, acolo unde, în urmă cu câteva zile, a petrecut 40 de minute în cadrul unui consult medical. Se pare că medicii au decis că intervenția chirurgicală nu mai poate fi amânată și se așteaptă ca Papa Francisc să rămână mai multe zile în spital, pentru recuperare.

Papa Francisc și-a anulat întâlnirile din luna mai

Suveranul Pontif nu se află în cea mai bună perioadă a sa, din punct de vedere al sănătății. În luna mai, el a acuzat stări de oboseală și o stare febrilă, care l-au făcut să își anuleze toate întâlnirile pe care le avea planificate.

Citește și:

Problemele de sănătate i-au adus multă bătăi de cap și în luna martie, atunci când Papa Francisc a fost internat din cauza unei bronșite. Încă din tinerețe, Papa a avut probleme pulonare, fiindu-i extirpat o parte dintr-un plămân.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.