Setari Cookie-uri

Shakira nu se uită la bani când vine vorba de copiii ei! Incredibil cât plătește pentru bona lui Sasha și lui Milan

Shakira nu se uită la bani când vine vorba de bunăstarea celor doi băieți ai săi, Sasha și Milan. Vedeta este în căutarea unei bone, iar cea pe care o va angaja va primi o sumă fabuloasă!

Shakira nu se uită la bani atunci când vine vorba de copiii ei. Vedeta vrea să se asigure că celor mici nu le lipsește nimic, astfel că sumele pe care le scoate din buzunar pot fi surprinzătoare. Mutată recent în America, Shakira își dorește să angajeze o bonă pentru Sasha și Milan, care să locuiască în casa ei și care să îi ducă pe cei mici la activitățile extrașcolare pe care le desfășoară.

Vedeta oferă nu mai puțin de 2.400 de dolari pe lună pentru viitoarea bonă pe care o va angaja. Shakira este dispusă să ofere și bonusuri pentru diferite sarcini, dar și să plătească transportul bonei până la locuința sa.

Shakira, o nouă viață departe de Barcelona

Shakira are parte de o nouă viață după desprțirea de Gerard Pique. Fostul fotbalist a înlocuit-o repede pe artistă, cu Clara Chia, o tânără în vârstă de 23 de ani. După despărțire, Shakira și-a luat cei doi copii și s-a mutat în America, acolo unde vrea să își trăiască viața după bunul plac.

Citește și:

Recent, în presa de peste ocean s-a zvonit că Tom Cruise ar flirta cu Shakira, după ce s-au întâlnit la un eveniment de Formula 1 de la Miami. Shakira nu ar fi fost atât de încântată și, potrivit unor surse de peste ocean, aceasta chiar l-a rugat pe celebrul actor să înceteze să îi mai trimită flori și să o curteze.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.