Setari Cookie-uri

Dinu Maxer a fost șocat că noul iubit al Deei Maxer a fost acceptat atât de ușor de către copiii săi:A fost un mare șoc...

Dinu Maxer și-a dorit ca fosta lui soție, Deea Maxer, să înceapă cât mai repede o relație, după divorțul celor doi. Cu toate acestea, el nu se aștepta ca noul iubit al Deei să fie acceptat atât de repede de către copiii săi.

Dinu și Deea Maxer și-au spus Adio după 18 ani de relație, veste care i-a surprins pe internauți. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se separe, mai ales că formau una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Cu toate acestea, viața merge înainte iar Deea și Dinu și-au refăcut viețile amoroase într-un timp foarte scurt.

Dacă în cazul lui Dinu a fost vorba despre o relație pansament, Deea trăiește o poveste de iubire adevărată cu Robert Drilea, pe care l-a prezentat deja și celor doi copii ai săi.

Dinu Maxer a mărturisit că se bucură pentru fericirea fostei sale soții și a recunoscut faptul că își dorea ca Deea să înceapă cât mai repede o relație de iubire, pentru a putea trece peste depresia de după divorț.

„Știu că toată lumea a fost șocată că eu, unul, l-am acceptat foarte ușor pe iubitul Deei. Am dat noroc cu el, vorbim, ne înțelegem ca între bărbați. Dar, am considerat că e mai important faptul că el a făcut-o fericită pe Deea, care este mama copiilor mei. Până la urmă, fericirea ei se răsfrânge și asupra copiilor mei.

Citește și:

Eu chiar mi-am dorit mult ca Deea să-și găsească un bărbat, care să o scoată din depresia post divorț în care intrase. Eu am avut-o pe Ada, care a fost o relație pansament, și am observat că ea suferea mult atunci pentru că eu îmi găsisem deja pe altcineva, și ea nu.

Copii au trecut cu bine peste acest șoc al separării noastre. Ei l-au cunoscut deja pe Robert, noul iubit al Deei. Recunosc, însă, că pentru mine a fost un șoc mare că Maysa, mai ales, l-a acceptat foarte repede pe el și Andreas la fel!”, a declarat Dinu Maxer, pentru click.ro.

Dinu și Deea Maxer au custodie comună

Dinu și Deea Maxer s-au despărțit fără scandal, lucru mai rar întâlnit în showbiz. Cei doi locuiesc în aceleași bloc, la scări diferite, pentru ca cei mici să nu simtă lipsa niciunui părinte. Deea și Dinu Maxer nu au un program de vizită, însă petrec timp în mod egal cu Andreas și Maysa.

Citește și:

„Noi avem custodie comună și acest lucru ne ajută foarte mult. Când e plecată Deea, copiii stau cu mine, când am treabă eu, se oferă ea să-i țină, iar când aveam treabă amândoi îi lăsăm la părinții Deei.

Plec la mare în perioada următoare, o iau pe Maysa doua săptămâni la mine, pentru că Deea pleacă în vacanță cu iubitul. Eu o să prezint acolo Miss Plaja, spectacolul pe care-l fac de peste 10 ani”, a mai spus Dinu Maxer, potrivit sursei citate mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.