Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, declarații total neașteptate despre fostul soț: Laur pe mine o să mă iubească toată viața!

Anamaria Prodan a luat pe toată lumea prin surprindere din nou. Impresara a făcut câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate despre fostul ei soț, iar multora nu le-a venit să creadă. Iată ce a zis vedeta!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o frumoasă poveste de dragoste, au fost căsătoriți ani buni și au adus pe lume și un copil care le calcă pe lume și care va merge la una dintre cele mai bune academii de sport din lume. Ambii sunt mândri de Bebeto, iar zilele acestea au pus la cale un plan pentru viitorul lui, iar vedeta a decis că ea nu se va muta alături de copilul ei în America, acesta urmând să stea la un internat la fel cum au stat și surorile sale.

Ei bine, în ultimele zile, au dat de înțeles că au îngropat securea războiului, iar cele mai recente declarații pe care ea le-a dat despre fostul ei soț au lăsat mască pe toată lumea. Impresara a postat o filmare pe contul ei de Instagram, în care a spus că nimeni nu îl cunoaște pe Laurențiu Reghecampf la fel de bine cum îl cunoaște ea și știe că el o va iubi pe ea întreaga viață, pentru că alături de a crescut și a devenit ceea ce este astăzi.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.