Setari Cookie-uri

Secretul siluetei Ilincăi Vandici. Tratamentul minune la care a apelat și care i-a adus doar beneficii

Ilinca Vandici are o siluetă de invidiat, însă depune mult efort pentru a se menține în formă. Vedeta de la KanalD practică sport, însă, recent, a apelat și la un tratament mai special, care îi aduce numeroase beneficii.

Ilinca Vandici are o siluetă de invidiat, iar la 36 de ani arată precum un fotomodel. Vedeta de la KanalD are mare grijă de felul în care arată și depune mult efort în acest sens.

Ilinca Vandici știe cât de important este sportul, de aceea îl practică cu regularitate. Mai mult, alimentația reprezintă un domeniu de interes pentru ea și nu face niciodată excese. Printre alimentele pe care le consumă se numără orezul, carnea și fructele. Totuși, Ilinca recunoaște că tratamentul pe care l-a încercat în ultima perioadă i-a adus doar beneficii.

Masajul cu bețe de bambus este preferatul vedetei de la KanalD și spune că acesta este secretul său.

„Nu e o chestie dezvoltată peste noapte, e multă muncă în spate. E foarte multă disciplină, organizare, eu nu lipsesc de la antrenamente. Fac antrenament cu un antrenor personal, nu pentru că e o fiță, ci pentru că antrenorul respectiv vede cum se transformă corpul tău și știe unde e zona în care trebuie să se lucreze mai mult, mai puțin, astfel încât corpul meu să arate armonios. Am avut la un moment dat un an de zile în care am făcut 7 zile din 7 sport. Rezultatele se văd în timp, nu peste noapte am reușit să ajung la forma la care sunt astăzi. Am foarte mare grijă și la alimentație, mănânc fructe, orez și cărniță. Mai nou am început să fac și masaj, pe care îl ador, mi se pare că ăsta e secretul al ultimei perioade din viața mea.

Citește și:

În momentul în care am descoperit masajul cu bambus și m-am dus o lună, două, deja acolo se face ce nu face sala. Lucrează și prelucrează alte zone ale corpului care nu pot fi lucrate în sala de sport.”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit Wowbiz.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au despărțit

După o relație de 7 ani, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au despărțit. Cu toate că vedeta a mărturisit în emisiunea lui Denise Rifai că i-ar ierta orice soțului ei, inclusiv infidelitățile, se pare că cei doi au ajuns la separare.

Potrivit unor surse, Andrei Neacșu se mutase de ceva timp din casa în care locuia cu prezentatoarea tv și, la anunțul despărțirii, el se afla în vacanță cu noua iubită.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a spus Ilinca Vandici, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.