Setari Cookie-uri

Dorința neîndeplinită a lui Stephan Pelger. Regretatul designer a iubit o singură dată în viață

Stephan Pelger a murit cu o dorință neîndeplinită, Singurătatea și dorul de a avea pe cineva alături i-au accentuat designerului stările depresive.

Stephan Pelger a fost găsit în cursul zilei de ieri, 8 iunie, fără suflare. Designerul și-a pus capăt zilelor, asta după ce, chiar el a declarat că de 5 ani de zile suferă de insomnii și episoade de depresie.

Stephan Pelger a murit singur, deși își dorea foarte mult să aibă pe cineva cu care să își împartă viața. Creatorul de modă a avut o singură relație de iubire, la 18 ani, iar, din păcate, iubitul său a murit într-un accident cumplit de mașină. Designerul și-ar mai fi dorit și să aibă un adăpost de animale, mai ales că, după moartea iubitului, el a fost cel care a avut grijă de animalele lui de companie.

''Visul copilăriei mele era să am un adapost pentru căței, pentru animale în general. Sunt singur în casa aia, dar în același timp nu-s singur pentru că casa mea mereu a fost o casă deschisă, cred că în fiecare zi vine cineva, chiar dacă este pentru 5 minute, la o cafea. Asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar observ odată cu trecerea timpului că este foarte greu să conviețuiești cu cineva care nu este este la nivelul dorințelor tale.

Citește și:

La nivelul meu, cred că puțină lume ar ajunge. Interese comune, discuții, statutul social nu este important pentru mine, educația contează, umorul, să pot să fiu eu. Persoanele pe care le-am întâlnit până acum nu au fost compatibile, nu mai vreau să fac niciun compromis, prefer să stau cu cățeii.'', declara Stephan Pelger, în podcastul În Oglindă, în anul 2022.

Cum au reacționat părinții lui când au aflat că este gay

Stephan Pelger și-a asumat public orientarea sexuală și nu a făcut un secret din aceasta. El a povestit și ce reacții au avut părinții lui, atunci când au aflat că este homosexual.

''Am luat o decizie într-o duminică după slujbă, adică foarte ciudată alegerea timpului. Nu le-am spus direct pentru că nu știam termenii, le-am zis nu o să aveți niciodată nepoți. Mama zâmbea și tata m-a întrebat dacă sunt bolnav. Nu mă așteptam la asemenea reacție, momentul acela este cel în care le sunt cel mai recunoscător.'', declara Stephan Pelger, în podcastul lui Mihai Ghiță.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.