Setari Cookie-uri

Ștefania Stănilă a dezvăluit ce a putut să îi facă DOC în emisiunea Survivor: M-a terminat psihic!

Ștefania Stănilă a fost una dintre cele mai de temut concurente de la Survivor. Ea și DOC au dat tot ceea ce au mai bun pentru a ajunge cât mai sus în clasament, însă, contrat aparențelor, cei doi nu s-au înțeles deloc. Ce a declarat gimnasta despre relația controversată cu DOC?

Ștefania Stănilă a fost una dintre concurentele preferate de public, în emisiunea Survivor. Abilitățile sau au clasat-o în fruntea clasamentului, la fel ca și pe DOC. Cei doi au fost unii dintre cei mai buni concurenți ai emisiunii, însă, contrar aparențelor, nu s-au înțeles deloc. Tensiunile au luat naștere între ei și au continuat pe tot parcursul competiției.

Acum, fosta gimnastă a dezvăluit faptul că DOC a terorizat-o psihic. Mai mult, artistul nu este singurul concurent care a dezamăgit-o în Republica Dominicană. Ștefania a dat-o drept exemplu pe Andreea Moromete, din partea căreia a primit numeroase reproșuri.

„M-am înțeles bine cu toată lumea după ce m-am întors de la Survivor! Sincer, cu DOC eu nu prea am rezonat, m-a cam terminat psihic, dar acum nu mai am treabă. Noi când eram Faimoși și Războinici, nu aveam voie să interacționăm între noi.

Citește și:

De fiecare dată când intram acolo, pe teren, cu Andreea Moromete, ea îmi spunea că sunt cea mai tare, cea mai bună, că mă adoră… Aceeași părere o aveam și eu despre ea, îmi plăcea că era luptătoare pe teren și îmi doream s-o cunosc.
După Marea Unificare, m-a șocat! M-a făcut falsă, încrezută.. Foarte mult m-a jignit. Nu m-am așteptat, am rămas șocată. Nu îmi dau seama de unde au pornit ieșirile astea, eu cred că ea nu a intrat bine în concurs din punct de vedere emoțional.

Se vedea că e puțin instabilă… Îmi pare rău pentru ea! Mi-a și dat un mesaj după emisiune și și-a cerut scuze față de mine”, a spus Ștefania Stănilă în emisiunea La Măruță, potrivit Fanatik.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.