Setari Cookie-uri

Adi Despot se confruntă încă din tinerețe cu o boală cu mai multe fețe: Este ca un vierme de care nu scapi niciodată

Adi Despot a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai despre problema de sănătate pe care o are încă din tinerețe și care îl urmărește întreaga viață. Cum se simte artistul?

Adi Despot are succes pe plan profesional, dar și personal. Din exterior, viața artistului pare una împlinită, iar el nu dă semne că suferă din pricina vreunei boli. Mereu deschis și dezinvolt, Adi Despot nu a lăsat pe nimeni să creadă că în viața lui lucrurile nu sunt atât de liniștite precum par.

Invitat recent în emisiunea lui Denise Rifai, artistul de la "Vița de vie" a vorbit despre boala cu care se confruntă încă de la 19 ani și care îi urmărește de ani bun existența. Adi Despot se confruntă cu episoade depresive și a povestit la KanalD cum îi influențează această boală viața de zi cu zi.

„Nu m-am documentat legat de depresie, pentru că, într-o oarecare măsură, sunt dependent de ea, în sensul că mă ajută efervescența ei, din punct de vedere creativ. Pe de altă parte, oricât de trecut prin depresie, de-a lungul timpului, sunt și oricât de poate bun sfătuitor sunt în a scăpa de ea, realizez că depresia este ca un vierme de care nu scapi niciodată.

Citește și:

Sunt perioade în care intră într-o stare latentă, dar, din când în când, se trezește la viață, iar, în momentul în care se trezește la viață, oricât de mult ai ști tu despre ea și ce ar trebui să faci, și cum să o eviți, și cum să o pui la somn, ea e acolo.

Chiar azi dimineață, în timp ce mă plimbam cu cățelul, mă gândeam, dacă nu cumva, câteodată, am eu nevoie de ea și o trezesc, pentru a mă simți poate special sau poate a mă simți mai viu decât sunt în momentul respectiv”, a explicat cu sinceritate Adrian Despot, în emisiunea lui Denise Rifai.

Lisa Despot, soția artistului, a fost cea care l-a susținut în parcursul luptei cu depresia. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003, iar de atunci ea este stâlpul pe care se poate baza oricând artistul.

Citește și:

Adi Despot, despre începutul depresiei

Adi Despot a vorbit despre începutul său cu această boală, dar și de la ce anume a fost declanșată. Artistul a spus că depresia a apărut pe fondul celebrității, iar, de când a cunoscut faima, anxietatea și angoasele i-au dat multe bătăi de cap.

„Când am avut prima emisiune în 1995, de a doua zi, oamenii se uitau la mine pe stradă și eu nu eram pregătit pentru lucrul ăsta. Atunci, depresiile și angoasele mele au explodat.

În camera aceea extrem de mică, eram eu, cu chitara, în universul meu. Nu aveam nevoie de faimă, nu aveam nevoie de bani, nu voiam să fiu artist, nu căutam toate lucrurile acestea”, a mărturisit Adrian Despot.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.