Setari Cookie-uri

Iubita lui Damian Drăghici, Cristina Stroe, trage un semnal de alarmă pentru femeile care suferă de depresie postnatală

Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, a suferit de depresie postnatală, iar acum trage un semnal pentru toate proasptele mame care se confruntă cu aceeași problemă.

Damian Drăghici și Cristina Stroe sunt împreună de mai mulți ani, iar în urmă cu 5 ani, ei au devenit părinții lui Andrei. Povestea lor de dragoste a fost presărată cu multe provocări, însă întotdeauna s-au bazat unul pe celălalt.

Recent, iubita artistului a vorbit despre momentele grele prin care a trecut după ce a devenit mămică. Ea a tras un semnal de alarmă pentru toate femeile care se confruntă cu depresia postnatală.

„Am născut prematur și am stat cu copilul în spital, la incubator circa 10 zile. Depresia mea nu s-a manifestat cu respingerea copilului sau cu vreo problema de-a mea cu mine. Ea s-a manifestat prin repulsia mea față de oricine în afară de copil.

Nu mai suportam pe nimeni și nu-mi mai doream nimic altceva în afară de a sta cu copilul meu și de a-l îngriji. Devenisem obsedată să îl alaptez și să mă asigur că totul e bine pentru că trecusem, pe tot parcursul sarcinii, prin toate stările de panică și frică pe care le poate cunoaște un om. Bineînțeles că am apelat la un psiholog, dar dacă nu aș fi avut sprijinul lui Damian din toate punctele de vedere, nu mi-aș fi revenit ușor.”, a povestit Cristina Stroe pentru unica.

Citește și:

Iubita lui Damian Drăghici a decis să vorbească despre dificultățile cu care s-a confruntat la naștere, fără ocolișuri. Ea le îndeamnă pe toate mamele să ceară ajutor, atunci când nu se mai simt ok cu ele însele.

„Voi vorbi întotdeauna deschis despre acest subiect, pentru că femeile au nevoie să știe că este în regulă să nu te simți ok. Este firesc să fii sensibilă și să nu mai știi de tine. Nu există o mamă perfectă care să le facă pe toate ca în filme și reviste. Fiecare experiență este diferită și cu credință și acceptare, la final poate fi frumoasă. „, a mai spus iubita lui Damian Draghici.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: