Setari Cookie-uri

Ce a făcut Raluca Pastramă după zvonurile apărute cu privire la separarea de soțul ei, Ibrahim?

După ce în presă au apărut mai multe zvonuri cu privire la o eventuală separare între fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă și Ibrahim, acum vedeta a luat o decizie de ultim moment.

Raluca Pastramă și-a luat fetițele și a plecat într-o mult așteptată vacanță, după ce au apărut zvonuri despre problemele în cuplu cu actualul său partener, Ibrahim. Fosta soție a lui Pepe a fost discretă cu viața sa personală și nu a dat multe detalii despre situația relației lor.

Recent, au circulat zvonuri că Raluca Pastramă ar avea probleme în căsnicia cu Ibrahim, deoarece acesta nu a fost prezent în fotografiile postate de brunetă pe rețelele de socializare, iar ea nu mai poartă verighetă și nu-l mai urmărește pe Ibrahim pe rețelele de socializare.

Fosta soție a lui Pepe este cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, refuzând să ofere multe detalii sau să comenteze despre zvonuri și speculații. În trecut, când au apărut alte zvonuri despre despărțire, Raluca Pastramă a negat vehement că ar avea probleme în relația sa cu Ibrahim.

Citește și:

„Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă”, a declarat Raluca Pastramă în urmă cu câteva săptămâni, potrivit wowbiz.ro.

În prezent, Raluca Pastramă se află într-o vacanță alături de cele două fiice pe care le are din căsnicia cu Pepe, Rosa și Maria. Acestea petrec momente de neuitat împreună și se bucură de fiecare clipă. Pepe și Raluca Pastramă au rămas în relații bune după despărțire, fiind alături de fetele lor la evenimente importante din viața lor.

Deși fiecare dintre ei și-a refăcut viața cu alți parteneri, Pepe cu Yasmine Ody, cu care are un băiat, iar Raluca Pastramă cu Ibrahim, cu care are o fetiță, cei doi foști soți au păstrat o relație civilizată pentru binele copiilor lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.