Setari Cookie-uri

Catrinel Dumitrescu vine la „Dialoguri fără mască”

Actrița Catrinel Dumitrescu este invitata lunii ianuarie la „Dialoguri fără mască. Întâlnirea va avea loc joi, pe 25 ianuarie, de la ora 19.30, la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara, iar tema este „Teatrul: iubiri, alegeri, întâlniri”.

Elegantă, discretă, rafinată și cu o infinită iubire față de teatru, Catrinel Dumitrescu aduce emoție și sensibilitate fiecărui personaj pe care îl interpretează cu dedicare totală.

Despre cum s-a născut această iubire pentru teatru, despre firele nevăzute care împletesc armonios viața și arta veți avea ocazia să aflați la întâlnirea moderată de criticul de teatru Monica Andronescu. Va fi o seară plină de amintiri, nostalgie și povești despre lumea de ieri și de azi!

Biletele pot fi cumpărate online pe www.nottara.ro sau de la agenția teatrului (bd. Magheru nr. 20, sect. 1, București).

Proiectul „Dialoguri fără mască”, inițiat de Teatrul Nottara în toamna anul 2022, propune o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea.

Citește și:

Kudika
23 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Ce îi determină pe bărbați să joace în cazinourile online mai des decât femeile?

La nivel mondial, 1.6 miliarde de persoane se relaxează în mod frecvent pe platformele digitale și în facilitățile terestre care oferă jocuri de noroc, iar 4.2... Kudika


Starea lui Florin Piersic: Ultimele informații despre sănătatea artistului

Florin Piersic, marele actor român în vârstă de 88 de ani, se află în continuare în proces de recuperare după operațiile complexe prin care a trecut în... Kudika

Un alt nume MARE și-a anunțat retragerea de la un festival românesc. Despre ce artist cunoscut e vorba?

Trupa Queens of the Stone Age nu va mai participa la ediția din acest an a festivalului Electric Castle, după ce și-a anulat turneul european. Anunțul a fost făcut de către organizatori în... Kudika


180.000 de festivalieri la cea de-a patra ediție SAGA

Pe durata celor trei zile, festivalieri au sărbătorit pe beat-uri techno, house, trap sau mixuri de pop, dance și R&B.

Rita Ora, Armin van Buuren,... Kudika


Irina Columbeanu devine virală pe TikTok prin prezentarea de ținute elegante și genți de lux

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu ține legătura cu comunitatea sa virtuală prin intermediul diverselor postări și videoclipuri.

La mijlocul lunii iunie, Irina s-a... Kudika

De ce și-a anulat Nicki Minaj concertul în România?

Artista a explicat că echipa sa de securitate a sfătuit-o să nu călătorească în România din cauza protestelor anunțate.

„Din motive de îngrijorare pentru... Kudika