Setari Cookie-uri

Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului ei: Ne bucurăm împreună de toate etapele

Ilinca Vandici a oferit detalii intime despre experiența divorțului de Andrei Neacșu și despre drumul său spre vindecare, care nu a fost deloc unul ușor.

Ilinca Vandici, prezentatoarea carismatică de la Kanal D, și-a deschis inima și a vorbit despre divorțul de Andrei Neacșu, alături de care are un fiu, într-un interviu recent pentru revista VIVA!. Cu sinceritate și curaj, vedeta a împărtășit experiențele și învățămintele dobândite în timpul procesului său de vindecare.

După o căsnicie de șase ani și binecuvântarea maternității prin venirea pe lume a lui Zian, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au mers pe drumuri separate, anunțând despărțirea lor, spre surprinderea internauților. Deși despărțirea a fost un proces dificil, Ilinca recunoaște că a trecut printr-un proces de doliu, înțelegere și acceptare a noului ei drum.

„E normal ca o separare să fie dureroasă și e foarte sănătos să accepți acea stare, acele emoții, să le înțelegi, nu să disimulezi… Disimularea îți poate aduce posibilitatea să te scoți din starea care nu-ți place pentru un timp, însă acea stare nu dispare, rămâne acolo cu tine oriunde te-ai duce și orice ai face. Ba mai mult, poți chiar să o îngropi, dar asta te va duce la îngreunarea bagajului cu emoții reprimate și, la un moment dat, când poate te aștepți cel mai puțin, ele vor ieși toate la suprafață. Deci, cea mai bună alegere ar fi să îți iei deciziile cu claritate, să ți le asumi cu maturitate și să accepți, cu blândețe și toleranță pentru tine în primul rând, ce vine după… Am avut procesul meu de doliu, de înțelegere, de acceptare și vindecare. Având o profesie prin care, în primul rând, îi bucuri pe oameni, e normal că au existat momente în care am zâmbit, în care m-am concentrat pe lucrurile luminoase, chiar dacă, punctual, nu eram într-o situație care să-mi aducă zâmbetul pe buze. Dar au fost și perioade în care m-am arătat oamenilor, în momente-cheie, împărtășind din experiențele, din vulnerabilitățile mele”, a transmis Ilinca Vandici, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Despre divorț, Ilinca Vandici afirmă că, deși nu a fost ușor, nu trebuie dramatizat, recunoscând în același timp sacrificiile și curajul mamelor singure care reușesc să facă față tuturor dificultăților. Mai mult, în legătură cu relația sa cu Andrei Neacșu, vedeta subliniază că, în primul rând, este o prezență stabilă și iubitoare în viața fiului lor. Ea transmite că, deși relația lor s-a schimbat, amintirile și respectul rămân întotdeauna, iar amândoi sunt angajați în a-și sprijini copilul în creșterea sa.

„În ceea ce ne privește, Andrei e prezent în viața copilului, bunicii paterni și mama mea, de asemenea, și da, am apelat și la ajutorul unei bone pentru momentele în care e necesar. În majoritatea timpului, sunt alături de copilul meu, și e minunat să fie așa. Am fost și sunt prezentă fizic, emoțional, spiritual în viața lui și ne bucurăm împreună de toate etapele evoluției sale. Ne-am creat amintiri superbe, ritualuri, momente frumoase și ne trăim viața în armonie, iubire și înțelegere”, a mai spus ea pentru revista VIVA!.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.