Setari Cookie-uri

CANDINO D lansează Glory, în colaborare cu Wudhouse. Doza de motivație și inspirație de care ai nevoie în această vară!

CANDINO D revine cu o nouă piesă, în colaborare cu Wudhouse. Cu un mesaj puternic, "Glory" reprezintă boost-ul de speranță și impulsul de care ai nevoie pentru a-ți urma visele, indiferent de obstacole.

CANDINO D, în colaborare cu Wudhouse, a pregătit piesa perfectă pentru această vară! Cu un mesaj puternic și inspirațional, "Glory" este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți oferi un boost de încredere în forțele proprii.

"Glory" este o piesa EDM, perfectă pentru toți iubitorii de muzică electronică și de festivaluri, cu un puternic rol motivațional pentru toți ascultătorii acestui gen și nu numai. În piesă regasim mesaje precum “chiar dacă în momentul acesta viața nu se prezintă așa cum ți-ai dori tu, mergi înainte și lucruri bune se vor întâmpla”, iar refrenul “don’t worry, one day you’ll get the glory” transmite un mesaj inspirațional, pentru toți aceia care îndrăznesc să lupte pentru visele lor.

Citește și:

"Încă din copilarie am fost un visător, iar lucrul acesta a continuat până în prezent, la maturitate. Tot timpul mi-am dorit să am un scop, ceva la care sa visez până devine realitate, și mi-am dat seama că asta înseamnă muzica pentru mine.

Ideea piesei “Glory” o aveam de mult timp, de cand domeniul profesional în care activam nu mă hrănea spiritual, dar în paralel visam să fiu recunoscut pentru pasiunea mea și din punct de vedere profesional. La scurt timp după deschiderea mainstage-ului de la ediția Untold 2023, care a însemnat pentru mine o bornă semnificativă, alături de experiențele anterioare, atât în cadrul festivalurilor, cât și a evenimentelor importante la care am mixat, am realizat că următorul meu țel trebuie să fie o piesă în care să îmi spun povestea și prin care să îndemn oamenii să nu renunțe la visul lor și la ce îi face fericiți, pentru că regretul cântărește mai mult decat eșecul.

Piesa este compusă în colaborare cu Wudhouse, un artist extrem de talentat din Scoția, care, pe lângă vocea extraordinară pe care o are, este și un compozitor nemaipomenit. Partea cea mai frumoasă din colaborarea aceasta este faptul că el a ajuns în România tocmai pentru a-și îndeplini visul de a fi un artist recunoscut. Mă bucur că pot lua parte la o particică din cariera lui. Vreau să îi rog pe toți cei care ascultă piesa și se regăsesc în ea să țină minte numele Wudhouse, pentru că va ajunge mare cu siguranță.", a mărturisit CANDINO D.

Pe lângă experiențele personale, producția și direcția pe care aceasta piesa le-a avut de la începutul până la finalizarea proiectului sunt inspirate de artiști precum Swedish House Mafia, Alesso sau Fred Again, care tot timpul au transmis prin muzica lor mesaje pozitive. Piesa este produsă de Candino D, alături de Gome, Sambo, și Luca, iar versurile sunt scrise și interpretate de către Wudhouse, un artist scotian stabilit în România.


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.