Setari Cookie-uri

Cristina Cioran are un nou iubit, după scandalul cu Alex Dobrescu: Este o persoană deosebită...

Cristina Cioran iubește din nou, după tot scandalul prin care a trecut cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu.

După o perioadă tumultuoasă marcată de despărțirea și scandalul cu fostul său partener, Alex Dobrescu, Cristina Cioran pare că își găsește din nou echilibrul în viața personală. Fosta prezentatoare de televiziune a făcut anunțul surprinzător pentru Cancan, dezvăluind că și-a refăcut viața amoroasă și are planuri mari alături de noul său iubit, chiar cu intenția de a părăsi România.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au format un cuplu timp de câțiva ani și au o fetiță împreună, pe nume Ema. Deși mulți anticipau o căsătorie între cei doi, finalul relației lor a fost unul neașteptat. Despărțirea a fost însoțită de momente tensionate și chiar intervenția poliției. Cristina Cioran a obținut un ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, prin care i-a interzis acestuia să se apropie de ea și de fiica lor.

Citește și:

Cu toate acestea, după perioada dificilă prin care a trecut, Cristina Cioran pare că vede lumina de la capătul tunelului. Ea a confirmat că și-a găsit un nou partener, un om de afaceri căruia nu i-a dezvăluit încă identitatea. Cei doi au planuri mari împreună, inclusiv să se mute din România.

„Da, sunt cu cineva acum. Este o persoană deosebită. E un om care chiar are afaceri, este mult mai tânăr decât mine și este extrem de atașat și de Ema! Cât de curând ne vom muta din România”, a declarat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Cu toate că trecutul tumultuos cu Alex Dobrescu nu a fost ușor de depășit, Cristina Cioran este hotărâtă să își protejeze fiica și să își continue viața, fără tatăl micuței Ema. Ea a subliniat că nu există posibilitatea unei reconcilieri cu fostul său partener și îi impune acestuia condiții stricte dacă dorește să își vadă copilul.

Citește și:

„Nu îl voi ierta niciodată și nu există nicio urmă de reconciliere. Bine că am scăpat! Chiar dacă are ordin mă sună, mă caută, încearcă să-mi aducă jigniri și injurii. Important este că fetița e bine. Iar dacă tatăl ei își va dori o relație cu ea, va trebui să-și revină, să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp și să intre într-un proces de curățare, dezintoxicare.

Și să meargă și la un psihiatru să ia un tratament, după ce identifică ce probleme are. Abia după mai poate să mai ia legătura cu Ema. Eu chiar l-am iubit! Dar Ema are un alt tată acum. Bine că am scăpat”, a completat ea.

Pe de altă parte, Alex Dobrescu a reacționat la aceste declarații afirmând că își construiește o altă familie și că nu își mai dorește nicio legătură cu Cristina Cioran sau cu fiica lor.

Citește și:

„Mă bucur din tot sufletul meu că nu mă iartă. Nici nu avea ce să ierte. Nu îmi mai doresc să mă împac cu ea sau să mă căsătoresc, așa cum voiam cu ceva timp în urmă. De ce? Pentru că voia să mă bage la pușcărie. Îmi fac alt copil. Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil (de fetița lor – n.r.). Oricum nu am voie să o văd. (…) Acum am o iubita nouă. Lucrez la o nouă familie. Vedem ce ne rezervă viitorul, dacă voi deveni din nou tată sau nu, oricum eu am doi copii”, a spus Alex Dobrescu, pentru Click!

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.