Setari Cookie-uri

Ce face în prezent Theodor Andrei, după eșecul de anul trecut de la Eurovision?

Cu ce se ocupă în prezent Theodor Andrei, controversatul participant la Eurovision 2023?

Anul trecut, România l-a trimis pe Theodor Andrei să reprezinte țara la Eurovision, însă prestația sa nu a reușit să strălucească pe scena internațională. Cu toate acestea, tânărul artist nu s-a descurajat și continuă și în prezent să se dedice muzicii și teatrului, lansând recent nouă melodie.

Cu piesa „D.G.T. (Off and on)”, Theodor Andrei a urcat pe scena Eurovision 2023 la Liverpool, Marea Britanie. Cu toate acestea, rezultatul obținut de România a fost unul deloc lăudat, marcând unul dintre cele mai slabe performanțe din istoria țării noastre în competiția europeană.

Despre piesa sa de la Eurovision, Theodor Andrei a explicat că este o poveste despre conflictele dintre rațiune și instinct, despre dependența unei iubiri toxice, dar și despre plăcerea de a te întoarce la ceva nociv. Deși nu a reușit să impresioneze publicul la Eurovision, Theodor Andrei și-a continuat pasiunea pentru muzică și teatru.

Citește și:

„Piesa pune în scenă o poveste de dragoste unde rațiunea este în conflict cu instinctul, unde pasiunea și siguranța se duelează – o piesă despre o dragoste ce devine o dependență atât cu părțile bune și rele ale acesteia, cât și cu plăcerea de a te întoarce la ceva nociv, unde iubirea e pusă la pământ și adrenalina ia decizii, un rău necesar cu dragoste și tot ce înseamnă aceasta – pasiune, sex, lacrimi, zâmbete, copilărie, maturitate, încredere, riscuri, adevăruri și minciuni”, a declarat el într-un interviu pentru dailymagazine.ro.

Anul acesta, România nu a participat la Eurovision 2024, iar Societatea Română de Televiziune a justificat această decizie prin „constrângeri financiare”. Cu toate acestea, Theodor Andrei și-a concentrat eforturile în industria muzicală și teatrală.

Citește și:

Tânărul artist, în vârstă de 19 ani, a absolvit Colegiul Național Dinu Lipatti din București și a continuat să participe la diverse concursuri și show-uri muzicale, precum „X Factor” și „Vocea României Junior”. În prezent, Theodor Andrei compune melodii și cântă, lansând chiar și o nouă piesă intitulată „Fantoma”. De asemenea, el este implicat în domeniul teatral, jucând în musicalul „Liceenii” la Teatrul Dramaturgilor Români și în piesa „Artă” la Teatrul Metropolis.

„Îmi place să apar, să răspund la întrebări, să aud ce să mai vorbește despre mine. Cumva mă bucură. În altă ordine de idei, termenul «vedetă» e atât de deteriorat. Nu m-aș numi vedetă. Sunt mii de exemple de non-valori ajunse astfel de «vedete».

Citește și:

Eu sunt un artist cu o poveste/un boem reprezentat de piese/un vesel în depresie așa cum spun și versurile piesei mele «Artist» de pe albumul «FRAGIL.» – albumul meu de debut lansat în octombrie 2022 sub egida Electrecord”, a spus artistul, pentru libertatea.ro.


Kudika
13 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.