Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Vlăduța Lupău renunță să mai posteze imagini cu fiul său pe rețelele sociale

Artista a anunțat că va reduce frecvența postării imaginilor cu fiul său, Iair.

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, i-a surprins pe fanii săi de pe Instagram cu o decizie neașteptată. Deși a fost mereu deschisă și generoasă în a împărtăși detalii din viața personală, artista a anunțat că nu va mai posta atât de des imagini cu fiul său și al lui Adi Rus, Iair.

Cântăreața și-a câștigat o comunitate de peste 700.000 de urmăritori pe Instagram, unde își împărtășește experiențele din viața de mamă și din viața sa în general. Cu toate acestea, în ultima postare cu Iair, fiul său, Vlăduța Lupău a transmis o veste surprinzătoare fanilor.

Într-un mesaj atașat imaginilor cu micuțul, Vlăduța Lupău a explicat că va încerca să posteze mai rar fotografii cu fiul său. Motivul acestei decizii este că își dorește ca fanii să simtă mai mult dorul și să nu se simtă copleșiți de prezența constantă a micuțului în feed-ul lor.

Citește și:

„Puiuțul meu... care devine fratele mai mare în curând! V-am zis că încerc să-l postez mai rar și mă întrebați foarte mulți: “De ce?!” Răspunsul: Mi se pare că vă prea aglomerez cu el (din drag și iubire) și mai bine să vi se facă dor de el. Iair: Pe curând, Instagram!”, a explicat Vlăduța Lupău în mesajul său.

Cu toate că intenția artistei a fost de a evita o suprasaturare a profilului său cu imagini cu Iair, soțul său, Adi Rus, a intervenit cu o altă perspectivă. Acesta a menționat că, în cazul în care fanii doresc să vadă mai multe imagini cu băiețelul lor, îl pot urmări pe profilul său.

„Nu aglomerezi pe nimeni, oricum îl postez eu, toată lumea la mine pe profil.”, a comentat Adi Rus.

Citește și:

Kudika
13 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.