Setari Cookie-uri

Rebecca Dumitrescu nu îl iartă pe Reghecampf! Mesajul dur al tinerei: Cel mai mare dușman al tău...

După cel mai recent scandal în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt implicați, fiica cea mică a impresarei, Rebecca, a postat un mesaj dur pentru antrenorul de fotbal.

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Aneimaria Prodan, a transmis recent un mesaj emoționant pentru mama ei, exprimându-și susținerea necondiționată în mijlocul unor vremuri tulburi. Însă, nu numai mama sa a fost subiectul mesajului său, ci și Laurențiu Reghecampf, antrenorul de fotbal care a depus recent o plângere penală împotriva impresarei, susținând că nu își găsește bunurile în valoare de peste 600.000 de euro.

Rebecca, care locuiește în Statele Unite ale Americii, și-a exprimat dezamăgirea față de comportamentul lui Reghecampf, evidențiind totodată sprijinul ei necondiționat pentru mama sa. Mesajul său, postat pe rețelele de socializare, a stârnit un val de empatie și solidaritate din partea fanilor și urmăritorilor familiei impresarei.

Citește și:

„Mama, ne-ai pus pe toți înainte de orice și de 2 ani nu trece o zi fără să mă gândesc prin ce treci. Nu pot să înțeleg niciodată cum o persoană pe care am iubit-o se poate comporta ca cel mai mare dușman al tău, dar și cum poate să trăiască atunci când știe prin ce ne pune pe toți, copiii lui. Tot ce pot spune este că ești cea mai bună mamă pe care oricine o poate cere. Sper ca toată lumea să aibă o mamă ca tine și să fie iubiți așa cum ne iubești tu pe noi. Și Doamne Ajută să nu aibă nimeni un tată sau un soț cum este el”, a scris Rebecca Dumitrescu pe rețelele de socializare.

În același context, Anamaria Prodan a fost profund emoționată de gestul fiicei sale și a transmis și ea un mesaj de recunoștință pentru sprijinul necondiționat oferit de copiii săi în aceste momente dificile. Cu toate acestea, reacția impresarei nu s-a oprit aici, ea a făcut declarații publice, exprimându-și dorința de a trece peste toate neînțelegerile cu Reghecampf și de a merge mai departe, fără a se mai gândi la trecutul dureros.

Citește și:

„Sunteți minunile vieții mele Rebecca, Sarah și Laurențiu jr. Susținerea voastră m-a ajutat să trec peste furtuna vieții! Suntem cea mai frumoasă echipă de pe mapamond! Suntem atât de puternici încât am reușit să-l iertăm pe Reghecampf pentru toată mizeria pe care a făcut-o și o face! Noi ne rugăm ca răul pe care îl face și l-a făcut familiei să nu se întoarcă asupra lui. Să-l ierte și să-l ajute Dumnezeu să reușească să se ridice și să reușească să și crească copiii! Pe ai mei îi cresc eu mândră în cel mai frumos mediu posibil! Suntem frumoși, deștepți! Suntem campionii adevărați ai vieții. Vă iubesc fără mărginele! Astăzi de ziua mamei mă simt minunat ! Am ales să ignor orice este toxic pentru noi. Să-l ierte Dumnezeu pe Reghecampf”, a transmis și Anamaria Prodan.

Citește și:

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să fi ajuns la cote extreme, cu acuzații și plângeri penale depuse în ambele direcții. După ce antrenorul de fotbal a depus o plângere penală, afirmând că nu își găsește bunurile în valoare de peste 600.000 de euro, impresara a reacționat prompt, afirmând că a fost pusă o poprire pe bunurile comune ale cuplului.

„Avem poprire pe bunurile comune din cauza nenorocirilor pe care le-a făcut! (…) Există poprire pe jumătate din casă, pe toate bunurile pe care el este jumătate cu mine”, a răbufnit Anamaria Prodan în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars.


Kudika
14 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.