Setari Cookie-uri

Uddi este tătic pentru a doua oară! Declarațiile emoționante ale artistului

Uddi a devenit tătic pentru a doua oară, iar cu multă emoție le-a dat minunata veste și fanilor săi.

Uddi trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa în aceste zile, iar motivul este unul deosebit - el și partenera sa au devenit din nou părinți! Vestea legată de mărirea familiei fost împărtășită la sfârșitul lunii ianuarie, iar acum, cuplul își îmbrățișează cu dragoste micuța nou-născută.

Artistul și partenera sa, alături de care mai au un băiețel de trei ani, experimentează acum clipe de neuitat, îmbogățite de prezența micuței Sara în viața lor. Deși Uddi este discret în ceea ce privește viața sa personală, el a făcut o excepție în timpul unei apariții în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a făcut o dezvăluire fericită despre noua sa rol în calitate de tată.

„Am devenit de câteva zile tată pentru a doua oară, slava Domnului, e fetiță. Solomon și Sara (...) Doamne ajută la toată lumea”, a mărturisit cu zâmbetul pe buze cântărețul în timpul emisiunii.

Citește și:

La începutul anului 2021, el și partenera sa au devenit părinți pentru prima dată, aducând pe lume un băiețel pe nume Solomon. Cu o oarecare emoție și multă bucurie, Uddi a explicat la vremea respectivă alegerea numelui, inspirat din înțelepciunea atribuită lui Solomon din poveștile biblice.

„E frica de bebe la tătici, pentru că e prea mic. E atât de mic, încât zici că are butoane. Eu sunt puțin mai sensibil, dar e extraordinar. Sunt tată de băiat. Am ales ca nume Solomon, pentru că am vrut să-i dau „un șut în fund”, să înțeleagă în ce lume trăim, să pună mâna să studieze puțin să vadă cine este și de unde este (…) Mi-au plăcut mult din Vechiul Testament pildele lui Solomon. M-au ajutat și pe mine, m-am regăsit, m-au ajutat să evoluez, ca persoană, ca artist. M-au marcat”, a povestit atunci Uddi, într-o emisiune TV.

Citește și:

Artistul și-a început drumul în industria muzicală după o experiență de viață în Spania, unde a lucrat ca bucătar. Deși debutul său în competiția XFactor nu l-a propulsat în finală, Uddi a folosit această experiență ca trambulină pentru a-și dezvolta cariera muzicală. Succesul nu a întârziat să apară, iar piesele sale au cucerit inimile publicului, aducându-i recunoaștere și admirație în lumea muzicală.


Kudika
14 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.