Setari Cookie-uri

O agenție de turism din România a lansat deja ofertele pentru Laponia de Crăciun

Una dintre cele mai solicitate vacanțe pentru perioada sărbătorilor de iarnă este Laponia, regiune cunoscută și ca “Țara lui Moș Crăciun”. Turiștii care au avut deja ocazia de a merge în vizită acasă la Moș Crăciun susțin că o astfel de vacanță garantează cele mai spectaculoase experienţe pentru familiile cu copii, cu atât mai mult în preajma Crǎciunului, când copiii sunt cuprinși de magia sărbătorilor.

CP

Ca atare, agenția de turism Eturia în colaborare cu antreprenorul Răzvan Pascu au anunțat deja lansarea a 4 zboruri directe charter spre Laponia în perioada sărbătorilor de iarnă, cu plecare din Bucureşti pe 13, 18, 22 și 26 Decembrie 2024.

În vizită la Moș Crăciun în perioada sărbătorilor de iarnă

Cei care aleg o astfel de vacanță în Laponia, o destinatie la doar 4 ore de București cu zbor direct charter, sunt preponderent familiile cu copii, dar și adulți care încă mai cred în magia lui Moş Crăciun. Situată în zona Cercului Polar de Nord, Laponia este o lume de basm, ce se întinde între Rusia, Suedia şi Norvegia și cuprinde aproximativ o treime din întreaga suprafață a Finlandei. Cei care ajung aici vizitează în mod special zonele Levi, cea mai mare staṭiune de ski din Finlanda, precum și Rovaniemi.

Citește și:

Admirarea Aurorei Boreale, plimbări cu sania trasă de câinii husky ori de reni, tururi cu snowmobilul, pescuitul la copcă, traversarea Cercului Polar și, bineînțeles, vizitarea satului lui Moș Crăciun și implicit a Oficiului Poștal unde Moșul și spiridușii săi primesc toate scrisorile copiilor de pretutindeni, ori diverse sporturi de iarna, cum ar fi schiatul sau snowboarding-ul sunt printre principalele activități de care turiștii se pot bucura în timpul unei excursii în Laponia.

5, 6 sau 7 zile acasă la Moș Crăciun cu Eturia și Răzvan Pascu. Plecări pe 13, 18, 22 sau 26 Decembrie

Agenția de turism Eturia în colaborare cu Răzvan Pascu, cunoscutul consultant în marketing turistic, au creat și anul acesta 4 pachete de vacanță cu zbor direct charter din Bucureşti spre Laponia în perioada Crăciunului. Mii de turiști români au călătorit până acum cu Eturia și Răzvan Pascu în Laponia, fiind al patrulea an la rând când aceștia organizează chartere pentru această destinație. O parte dintre turiști se și reîntorc în aceste grupuri de Laponia, fiind încântați de peisaje, activități, de magia locurilor, dar și de organizarea si profesionalismul agenției și însoțitorilor de grup la fața locului.

Citește și:

,,Un sejur de cinci-șapte zile, cu zbor charter/direct, cazare la hoteluri de 4 stele în regim demipensiune și facilități precum saună în cameră, animator român pentru copii pe toată durata călătoriei, transferuri, ghizi locali, asigurare de călătorie ṣi storno, îmbrăcăminte termoizolantă, însoțitori de grup din partea agenției şi câteva excursii incluse pornește de la 2650 euro/adult și de la 2.250 euro/copil” a declarat Sorin Stoica, CEO Eturia, agenția de turism care propune această vacanță turiștilor săi, amatori de călătorii în destinații deosebite.

“Mǎ bucur sǎ fiu parte pentru al patrulea an la rând din acest proiect de poveste alături de partenerii mei de la Eturia. Vacanţele organizate de noi sunt sigure, fără bătăi de cap pentru turişti şi sunt foarte solicitate tocmai pentru că ne implicăm 110% în organizarea lor. Vom avea 4 plecări, pe 13, 18, 22 şi 26 Decembrie 2024, potrivite atât pentru cei care vor sa petreacă sărbătorile acasă în familie, cât şi pentru cei care vor să aibă parte de Crăciun sau Revelion cu multă zăpadă și magie.” a declarat Rǎzvan Pascu, consultant în marketing turistic şi antreprenor, partener al Eturia pe circuite in destinații exotice aparte.

Citește și:

Kudika
14 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.