Setari Cookie-uri

Ovidiu Oanță a plecat de la ProTV! Mesajul cu subînțeles postat de jurnalist

Adevărul despre demisia lui Ovidiu Oanță de la Protv!

După o impresionantă carieră de aproape trei decenii la trustul Pro TV, cunoscutul reporter de teren Ovidiu Oanță a decis să-și ia rămas bun și să înceapă o nouă etapă în viața sa profesională.

Ovidiu Oanță și-a început cariera la Pro TV în anul 1996, atunci când a devenit parte a echipei de știri din Baia Mare, iar ulterior, în anul 2000, și-a continuat activitatea la sediul central din București. Timp de aproape trei decenii, a fost o prezență constantă și apreciată în peisajul jurnalistic românesc, contribuind la construirea și consolidarea prestigiului trustului Pro TV.

Cu toate acestea, acum pare că Ovidiu Oanță este pregătit pentru o nouă provocare. Potrivit informațiilor dezvăluite de Paginademedia.ro, celebrul jurnalist se pregătește să-și continue cariera la un post de televiziune concurent, devenind reporter al Observatorului de la Antena 1. Această schimbare radicală marchează sfârșitul unei epoci și începutul unei noi aventuri în lumea jurnalismului pentru Ovidiu Oanță.

Citește și:

Oficialii trustului Pro TV nu au oferit prea multe detalii despre motivele plecării lui Ovidiu Oanță, dar au confirmat că acesta va lucra până la finalul lunii mai. Cu toate acestea, postarea enigmatică a lui Oanță pe Facebook la începutul săptămânii, în care a scris „Imposibilul e posibil! Niciodată să nu spui niciodată”, sugerează că în viața sa au avut loc schimbări semnificative și că este pregătit pentru noi provocări.

Cu o carieră bogată în jurnalism, Ovidiu Oanță a transmis în direct pentru Pro TV de nenumărate ori, fiind unul dintre cei mai apreciați reporteri de teren. Într-o declarație anterioară, el a povestit despre modul în care a numărat fiecare transmisiune live, marcând astfel fiecare poveste și fiecare moment din cariera sa.

Citește și:

”Povestea cu număratul – mica mea nebunie – a început cu ani buni, pe vremea când eram reporter la ProTV Baia Mare. In fiecare seara sau cel târziu a doua zi dimineața după ce intru în direct, trec la catastif. La început consemnam doar data. Cu timpul am dezvoltat această contabilitate neobișnuită și am menționat locul de unde am făcut transmisiunea și tipul ei.

Și uite așa s-a făcut prima sută, apoi prima mie. Acum, că s-au făcut 3.000, parcă sunt puține. Mă gândesc ce-oi zice și cum o fi când oi spune: sunt 5.000, 10.000. Dincolo de număr sunt poate de două, trei ori mai multe minute în direct și tot atâtea povești despre oameni și întâmplări, cu bâlbe mai mari sau mai mici (jur că totuși puține), dar e ceva, nu?”, a marturisit Ovidiu Oanta, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Sursă foto - maxmann / Pixabey


Kudika
15 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.