Setari Cookie-uri

Toată lumea o cunoaște pe Andreea Mantea, dar puțini știu cine este și cu ce se ocupă sora sa mai mare, Lavinia

Andreea Mantea are o soră mai mare care îi seamănă leit, însă parcursul celor două în viața este complet diferit.

Andreea Mantea, iubita prezentatoare de la KanalD, și-a găsit mereu inspirația și lecțiile de viață în experiențele și alegerile surorii sale, Lavinia Mantea. În ciuda diferențelor dintre cele două, legătura strânsă dintre surorile Mantea a fost întotdeauna un pilon de susținere pentru vedetă.

Lavinia Mantea, în ciuda faptului că este la a patra facultate și trăiește departe de lumea mondenă, a devenit o sursă inepuizabilă de inspirație pentru Andreea. Alegând să evite lumina reflectoarelor, Lavinia este agent imobiliar în București și se remarcă prin seriozitate și pasiunea pentru domeniul său de activitate.

Învățând din experiențele surorii sale mai mari, Andreea Mantea a mărturisit că a fost mereu atentă să evite greșelile pe care le-a văzut la sora sa. Prin prisma observațiilor și trăirilor surorii sale, Andreea a învățat să facă alegeri mai înțelepte și să-și croiască propriul drum într-un mod mai conștient și responsabil.

Citește și:

"De ani de zile am învățat și încă învăț din experiențele și trăirile altora. Când eram mai mică, mă uitam la sora mai mare și la greșelile pe care ea le făcea și nu picam niciodată în plasă, adică eu nu picam. Când trebuia să iau o decizie, aveam grijă, când trebuia să fac ceva, aveam grijă. Văzusem prin ce a trecut ea și atunci nu făceam aceeași greșeală. Am făcut altele", a dezvăluit Andreea Mantea într-o declarație pentru WOWnews.

Chiar și în ciuda diferențelor dintre ele, Andreea și Lavinia au rămas mereu apropiate, sprijinindu-se una pe cealaltă în momentele dificile și bucurându-se împreună de reușitele și experiențele vieții. Chiar dacă Lavinia este un critic aspru al surorii sale celebre și nu împărtășește aceeași pasiune pentru lumea televiziunii, legătura lor rămâne puternică și neclintită.

Citește și:

"Nu s-a schimbat nimic între noi și săptămâna asta ne-am certat. Ne-am certat vineri. De obicei, ea nu vorbește cu mine. Ea a avut motive să se supere. „Ai zis că mă duci la nu știu ce lac!/ Ești nebună, trebuie să conduc 4 ore dus, 4 ore întors și 2 pe jos și copilul îmi face semn să nu. Ne duce în tot felul de drumeții, apreciez asta. Dacă ar fi o soră normală, aș înnebuni, m-aș plictisi", a mai spus Andreea Mantea despre sora sa, Lavinia.


Kudika
15 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.