Setari Cookie-uri

Mihai Dragomir, marele câștigător al sezonului 13 al emisiunii Chefi la Cuțite

Mihai Dragomir, în vârstă de doar 24 de ani, a demonstrat că pasiunea și determinarea pot fi cheia succesului în lumea culinară.

După luni de zile de pasiune culinară și competiție acerbă, sezonul 13 al emisiunii "Chefi la Cuțite" și-a găsit campionul: Mihai Dragomir. Tânărul în vârstă de doar 24 de ani a cucerit inimile juraților și a publicului cu talentele sale gastronomice, plecând acasă nu doar cu trofeul emisiunii, ci și cu un premiu impresionant în valoare de 30.000 de euro.

În finala tensionată a sezonului, Mihai Dragomir a concurat alături de Lăcrămioara Pintilie și Lucica Susanu, iar diferența s-a făcut în special la proba desertului. Cu cel mai mare punctaj din partea juraților, Mihai Dragomir a fost desemnat câștigător, primind cu emoție trofeul din mâinile prezentatoarei Irina Fodor.

Răsplata victoriei a fost una dulce și pentru Mihai, care a mărturisit că se simte copleșit de emoții: "Am câștigat premiul cel mare. Parcă m-a lovit un tsunami, sunt în stare de șoc. Am câștigat războiul, i-am făcut mândri pe chefi", a mărturisit el într-o declarație pentru Antena 1.

Citește și:

Mai mult decât un câștig personal, victoria lui Mihai Dragomir a fost și o demonstrație a susținerii și încrederii colegilor și juraților. Chef-ul Ștefan Popescu, care l-a susținut pe Mihai în concurs, a fost printre primii care i-au transmis felicitări.

"Omul a venit aici să gătească și a făcut-o bine. Am crezut în el de la început și a câștigat", a declarat acesta.

Povestea lui Mihai Dragomir este una de perseverență și pasiune pentru gastronomie. Tânărul a început să gătească în vacanța de vară, iar de atunci și-a urmat visul, lucrând în restaurante prestigioase și participând la competiții internaționale. În cele din urmă, experiența și determinarea sa l-au adus în lumina reflectoarelor, unde a strălucit cu adevărat, demonstrând că nu există limite atunci când îți dorești ceva cu adevărat.

Citește și:

Kudika
16 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.