Setari Cookie-uri

Smiley, declarații de iubire pentru Gina, la un an de la nuntă. Ce spune artistul despre femeia care l-a făcut tată?

Smiley a făcut câteva declarații despre Gina Pistol, la un an de la nunta superbă de pe malul lacului Snagov.

Pe 27 mai 2023, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele într-o ceremonie deosebită, marcând astfel începutul unei noi etape în viața lor. Acum, în pragul împlinirii primului lor an de căsnicie, cuplul rememorează momentele de bucurie.

Pentru Smiley și Gina Pistol, fiecare zi petrecută împreună este o binecuvântare. Într-un interviu recent acordat revistei OK!, Smiley a dezvăluit că, în ciuda trecerii timpului, dragostea lor rămâne la fel de puternică și vibrantă ca în prima zi.

"Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună, cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este!" a declarat prezentatorul de la „Românii au talent”, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Întrebat despre schimbările survenite în viața lor în decursul acestui an de căsnicie, Smiley a răspuns cu sinceritate și umor:

A trecut deja un an?! Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie, noi suntem la fel unul față de altul, de fapt cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi (râde).

Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act, relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și în mod normal sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul...", a mai spus artistul.

În plus, în familia lor este doar bucurie, o dată cu venirea pe lume a fiicei lor, Josephine, care a împlinit recent trei ani.

Citește și:

„Emoționant pentru noi ca părinți să constatăm și în cifre trecerea timpului, distractiv pentru ea că acum deja știe ce-i place”, a povestit Smiley.


Kudika
16 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.