Setari Cookie-uri

Din ce câștigă bani Prințul Harry și Meghan Markle, după părăsirea familiei regale

Harry și Meghan au reușit să-și creeze propriul lor drum în afara lumii regale, demonstrând că sunt capabili să-și asigure un viitor financiar stabil și prosper, independent de titlurile și privilegiile lor de odinioară.

De la momentul în care au ales să părăsească oficial Familia Regală Britanică, Prințul Harry și Meghan Markle au fost subiectul unor numeroase speculații privind modul în care își gestionează finanțele. Deși au renunțat la privilegiile și finanțările asociate statutului regal, cei doi se bucură în continuare de o situație financiară confortabilă și prosperă, marcându-și propriile succese în lumea afacerilor și a divertismentului.

În timp ce mulți se întrebau dacă Harry și Meghan vor întâmpina dificultăți financiare după plecarea din familia regală, realitatea arată cu totul altfel. Potrivit estimărilor făcute de Celebrity Net Worth, averea estimată a lui Harry se ridică la aproximativ 35 de milioane de euro. Această sumă considerabilă este rezultatul atât al moștenirilor primite de la familia sa, cât și a succesului său personal din diverse domenii.

Citește și:

Încă din perioada în care era membru al forțelor armate, Harry a beneficiat de venituri considerabile, aproximativ 45.000 de euro anual. În plus, moștenirea lăsată de Regina Mamă și de mama sa, Prințesa Diana, completează portofoliul financiar al prințului.

Deși averea sa este mai modestă în comparație cu cea a soțului său, Meghan Markle se bucură și ea de un confort financiar semnificativ. Potrivit aceleiași surse, averea actriței și fostei membre a Familiei Regale se estimează la aproximativ patru milioane de euro. Această sumă a fost obținută în principal din cariera sa în industria cinematografică și din contractele de publicitate.

Cu toate acestea, Harry și Meghan și-au asumat un angajament ferm că vor deveni independenți financiar de când au renunțat la statutul lor regal. Ei au semnat contracte semnificative cu platforme media și au inițiat propriile afaceri. Acordul cu Netflix, evaluat la 100 de milioane de euro, și startup-ul lui Harry, BetterUp, sunt doar câteva exemple ale diversificării portofoliului lor financiar.

Citește și:

Pe lângă acestea, aparițiile lor la conferințe și evenimente publice aduc și ele venituri substanțiale. Documentarele și proiectele media la care sunt implicați demonstrează că cei doi au găsit modalități creative și profitabile de a-și valorifica expertiza și influența în lumea contemporană.


Kudika
16 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.