Setari Cookie-uri

Iubita lui Mihai Albu, sprijin necondiționat în lupta acestuia cu cancerul! Cum se simte acum designerul de pantofi?

Designerul de pantofi Mihai Albu a dezvăluit recent că se confruntă cu o boală nemiloasă, însă nu este singur în această bătălie. Alături de el, stând cu devotament și sprijin necondiționat, este iubita sa, Elena.

Într-o dezvăluire emoționantă, designerul de pantofi Mihai Albu a împărtășit lumii că se confruntă cu o nouă provocare în viața sa: lupta cu cancerul de prostată. Cu toate că vestea a fost șocantă, Mihai Albu a găsit puterea să își împărtășească povestea și să își exprime recunoștința pentru sprijinul neîncetat al iubitei sale, Elena, de meserie chirurg cardiac.

Momentul în care a primit diagnosticul a fost unul extrem de dificil pentru creatorul de pantofi și partenera sa. Cu toate că nu a avut simptome evidente, analizele de rutină au dezvăluit realitatea tulburătoare: cancerul de prostată. Elena a fost cea care i-a împărtășit această veste dureroasă, iar drumul lor împreună a fost marcat de sprijin necondiționat.

Citește și:

„A fost o perioadă de așteptare de două săptămâni, o perioadă grea de așteptare. Eu am citit prima rezultatul, iar el aștepta lângă mine să-i dau un răspuns. Am tăcut prefăcându-mă că mai am de citit, dar am văzut adenocarcinom. Știam că e vorba de cancer și că urmează o călătorie imprevizibilă, cu un deznodământ pe care nu poți să-l anticipezi. S-a oprit timpul, îți regândești viața. Am fost destul de transparentă, nu am vrut să-i ascund absolut nimic, nu am vrut să-i cosmetizez situația. Am fost permanent acolo. Deși înțelegea ceea ce i se întâmplă, întreba de mai multe ori aceeași întrebare, cu aceleași explicații, însă așa sunt pacienții, nu acceptă diagnosticul și nu vor să creadă că au cancer. Timpul în patologia asta nu este partener, noi suntem împotriva timpului, contra lui”, a povestit Elena.

Citește și:

Pentru Mihai Albu, momentul diagnosticului a fost umbrit și de o coincidență tragică: aflarea veștii a coincis cu ziua în care fratele său a decedat. Acest lucru a adăugat un strat suplimentar de greutate și tristețe în această perioadă deja dificilă pentru designer.

Intervenția chirurgicală a lui Mihai Albu a fost un pas crucial în această bătălie împotriva cancerului. Operația de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali a fost efectuată cu succes în luna aprilie, iar designerul a petrecut cinci zile în spital în procesul de recuperare. Cu toate că acesta este doar începutul unei lungi perioade de convalescență, acesta rămâne optimist și hotărât să înfrunte toate provocările.

„Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase”, a declarat fostul soț al Iuliei Albu.

Citește și:

Kudika
16 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.