Setari Cookie-uri

Advertorial Kayus Lounge organizează primul eveniment dedicat comunității de ucraineni din Brașov

Caius Covrig este antreprenorul care implementează, de fiecare dată, idei care îl surclasează în topul tinerilor de succes ce aduc un plus de valoare industriei HORECA de la noi. Așa se face că, sâmbăta aceasta, ownerul brand-ului Kayus va găzdui, la Kayus Lounge, prima petrecere cu tematică ucraineană, dedicată membrilor acestei comunitați din Brașov.

Scopul acestui eveniment este de apropiere și consolidare a relațiilor româno - ucrainene, o inițiativă a lui Caius Covrig de a împărtăși din ospitalitatea lui celor care-i trec pragul restaurantului de tip lounge.
"Am luat inițiativa de a organiza un party la Kayus Lounge, pentru comunitatea ucraineană din Brașov, în ideea de a consolida relațiile, dar și a oferi un bun prilej de distracție și socializare. Am experiența anilor petrecuți în străinătate, unde, poate, mi-aș fi dorit, pe atunci, să am și eu parte de astfel de eventuri. Ceea ce fac la locația de la poalele Tâmpei, este un plus de valoarea adus locului, chiar prin aceste evenimente cu adevărat memorabile. Așa că, sâmbăta aceasta, îi aștept pe toți cei dornici să ia parte la un party de zile mari!", a spus Caius Covrig, antreprenor, owner Kayus Lounge Brașov.


Kudika
16 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.