Setari Cookie-uri

La un an de la divorț, Cătălin Bordea este încă afectat de despărțirea de Livia. Cum se vindecă comediantul?

Cătălin Bordea, cunoscutul comediant și jurat de la Antena 1, a mărturisit într-un interviu pentru Cancan că încă nu a depășit trauma divorțului de Livia și trădarea acesteia cu bunul său prieten, cântărețul Spike.

Cătălin Bordea a vorbit recent într-un interviu pentru Cancan despre trauma divorțului de Livia și trădarea suferită. După aproape 12 ani de relație, Cătălin și Livia au decis să pună capăt căsniciei în urmă cu un an, semnând actele de divorț de comun acord. Într-un mesaj transmis acum un an pe rețelele de socializare, Bordea a cerut discreție pentru suferința fostei sale soții și a subliniat că povestea lor s-a încheiat.

După divorț, comediantul a dezvăluit că Livia are acum o relație cu cântărețul Spike, un bun prieten de-al său, ceea ce a amplificat suferința lui. Pentru a depăși această traumă, Bordea a apelat la ajutorul unui terapeut și și-a ocupat timpul cu spectacole, filmări și sport.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest, am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”, a declarat el pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Deși muncește intens și are multe proiecte în desfășurare, Bordea recunoaște că nu a reușit încă să treacă complet peste suferința provocată de fostă soție și nu s-a implicat într-o nouă relație.

„Dacă înțelegi că nu se moare din divorț, dobândești o nouă viață fantastică. Mi-am ocupat tot timpul. Foarte multă treabă. Și stai să vezi ce va urma din toamnă! Nu-s vindecat complet. Nici pe departe! Doar că mă concentrez spre altceva”, a adăugat el.

Livia și Spike au încercat inițial să își țină relația departe de ochii publicului, mai ales după divorțul controversat. Cu toate acestea, recent, cei doi au fost surprinși împreună într-un mall din București, semn că relația lor este acum publică. Cătălin Bordea a reacționat cu ironie la aceste imagini, dorindu-le celor doi să rămână împreună pentru a nu mai deranja alți oameni.

Citește și:

„Chiar le doresc să rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alți oameni. Până la adânci bătrâneți. De aici înainte, dacă vrei să fii prietenul meu, trebuie să semnezi un contract. Măcar dacă-mi fac ceva, să primesc și eu niște despăgubiri, ceva în schimb. Nu se poate așa, fără nicio obligație. Și eu semnez, nu doar ei. Clar că nici nu o să le facem cunoștință cu soțiile sau iubitele. Poate după ani buni. Ele cu ele, noi cu noi”, a mai spus comediantul pentru sursa citată anterior.


Kudika
20 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.