Setari Cookie-uri

Anca Serea, mândră de Leah! Motivul pentru care a retras-o de la grădiniță

Leah învață acasă sub îndrumarea unei profesoare, după ce părinții ei au decis să o retragă de la grădiniță.

Anca Serea, fostă prezentatoare TV, și-a exprimat mândria față de fiica ei cea mică, Leah, în vârstă de patru ani și jumătate, care învață acasă și face progrese remarcabile. Într-un interviu acordat revistei Unica, Anca a povestit despre viața de zi cu zi ca mamă a șase copii și despre decizia de a o educa pe Leah în cadrul familiei.

Leah, care a fost retrasă de la grădiniță de către părinți, își petrece zilele învățând acasă cu ajutorul unei profesoare și al unei educatoare. Deși nu frecventează o instituție de învățământ formală, Leah cunoaște deja toate literele și cifrele și vorbește fluent limba engleză.

„Leah este un copil foarte independent, foarte inteligent, aproape că a început să citească. Vorbește limba engleză mai mult și mai puțin română, ceea ce face ca uneori să fie dificil să se înțeleagă cu copiii de vârsta ei care vorbesc românește”, a declarat Anca Serea.

Citește și:

Anca Serea, în vârstă de 43 de ani, este căsătorită cu cântărețul Adrian Sînă, alături de care are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Dintr-o relație anterioară cu Filip Poplingher, ea mai are doi copii, Filip și Sarah. După ce a renunțat la cariera în televiziune, Anca și-a dedicat timpul familiei. Ea a explicat că decizia de a o retrage pe Leah de la grădiniță a venit din dorința de a petrece mai mult timp cu ea și de a-i oferi o educație personalizată.

„Consider că niciun copil nu este suficient de pregătit să fie despărțit de mama lui în primul rând și cred că de aceea îi facem ca să petrecem mai mult timp cu ei”, a spus Anca. Ea a adăugat că Leah este foarte bine pregătită acasă și beneficiază de atenția necesară pentru a se dezvolta armonios.

Citește și:

În interviul pentru sursa citată mai sus, Anca a descris și o zi tipică din viața ei, marcată de activități intense și organizare riguroasă pentru a face față responsabilităților de mamă a șase copii

„Mă trezesc în jurul orei 7.00 și mă culc pe la 12.30 – 1.00. Pregătim copiii pentru școală, le dau o mică gustare și fac patru drumuri până la școală dus și întors în prima parte a zilei. După ora 10.00, rămân și eu singură cu Leah și încep să am activități legate de casă și de mine”, a mai povestit Anca.


Kudika
20 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.