Setari Cookie-uri

Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei că este absent din viața fiicei lor. Unde se află acum Isabela?

Oana Roman a făcut publice detalii dureroase despre absența fostului ei soț, Marius Elisei, din viața fiicei lor, Isabela. Postarea sa pe rețelele de socializare a stârnit empatie și îngrijorare în rândul fanilor, care și-au exprimat speranța că situația se va îmbunătăți pentru binele micuței.

Oana Roman a atras atenția fanilor săi cu o postare emoționantă pe rețelele de socializare, dezvăluind că fiica ei, Isabela, nu este alături de ea într-o escapadă la mare, ci preferă să rămână la o colegă pentru a sărbători ziua acesteia de naștere. Cu toate acestea, vedeta a subliniat că fostul ei soț, Marius Elisei, nu pare să fie prezent în viața fiicei lor, nevizitând-o decât sporadic și pentru scurte perioade.

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost un subiect intens discutat în presa, iar recentele dezvăluiri ale vedetei aduc în prim-plan relația complicată dintre fostul cuplu și implicarea lui Elisei în viața fiicei lor. Oana Roman a împărtășit că Marius Elisei nu a avut-o pe Isabela la el peste noapte și că întâlnirile dintre ei sunt rare și de scurtă durată.

Citește și:

„E tare frig și vânt la mare. Dar mă relaxez și privesc marea. Isabela nu este cu mine pentru că în acest weekend este la o colegă care își sărbătorește ziua și va sta la ea tot weekendul. Și-a dorit foarte mult să o las și am fost de acord, îi cunosc familia prietenei, a fost și ea la noi peste weekend mai demult. Deci Isa nu este cu tatăl ei. Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore o dată la câteva luni”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Este evident că absența tatălui afectează viața Isabelei, mai ales că aceasta era obișnuită să petreacă mult timp cu el înainte de despărțirea părinților săi. Cu toate acestea, Oana Roman se străduiește să fie prezentă și să ofere sprijin fiicei sale în toate aspectele vieții.

Citește și:

Kudika
20 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.