Setari Cookie-uri

Advertorial ParentX Events – Resursa Copiilor Împliniți - Revoluționăm Educația Copiilor și a Părinților în România

Sibiu, Centrul Cultural Ion Besoiu, 8 iunie 2024 - Intrăm într-o nouă eră a educației cu lansarea seriei naționale de evenimente ParentX, un fenomen educațional ce promite să schimbe percepțiile actuale și să deschidă noi orizonturi pentru părinți și copii.

Sibiu, Centrul Cultural Ion Besoiu, 8 iunie 2024 - Intrăm într-o nouă eră a educației cu lansarea seriei naționale de evenimente ParentX, un fenomen educațional ce promite să schimbe percepțiile actuale și să deschidă noi orizonturi pentru părinți și copii.

ParentX ajunge in premieră în luna iunie și la SIBIU, mai exact pe 8 IUNIE de la ora 4pm la Centrul Cultural Ion Besoiu.

Tematica evenimentului explorează subiecte fundamentale, de la relația profundă între părinte și copil, la iubirea de sine și recunoștință, descoperirea potențialului interior al copiilor și conștientizarea emoțiilor negative transmise că tipare ce pot bloca viitorul lor. PARENTX EVENTS este mai mult decât o serie de evenimente educaționale la nivel național și diasporă, ci o misiune dedicată construirii unei societăți mai înțelepte și mai prospere, pornind de la baza acesteia: educația copiilor și a părinților. Cu o prezență puternică în comunitate și un impact remarcabil, evenimentele reprezintă o veritabilă forță de schimbare și evoluție în România de astăzi.

“Părinții vor descoperi la conferințele PARENTX subiecte esențiale despre familie. O educație de 360 de grade și cu orientare 100% spre viitor. Iubirea, conexiunea și comunicarea sunt valori centrale în educația copiilor. ParentX aduce în prim plan provocările viitorului și abordează abilitățile esențiale pentru succesul copiilor în lumea modernă. În loc să ne concentrăm exclusiv pe note și memorarea materiilor școlare, ne concentrăm și pe abilitățile esențiale ale viitorului: interpersonale, cognitive, de self-leadership, financiare și digitale, necesare pentru succes în carieră și viață. Mai mult decât atât, abordăm subiecte relevante din aria transformării gândirii, nutriție, sport, spiritualitate, comunicare, controlul gândurilor și al emoțiilor, mindset, vocație și personalitate.” - a declarat Răzvan Vasile, fondator PARENTX.

Evenimentele ParentX aduce pe scena educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând celebrități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și personalități cu un impact social puternic. Întreaga serie de evenimente ParentX a fost cu casa închisă, asaltata de intreaga presa radio si TV si a atins o audiență la nivel național care a crescut incredibil de la zero la 765,000 de oameni in ianuarie, apoi la 4 milioane in martie si la peste 7 milioane in aprilie, avand un impact major asupra întregii societăți românești.

7.01 milioane de români este audiența națională a evenimentelor ParentX

masurata de liderul modial in audienta MEDIATRUST

Povestea numelui PARENTX.

În spatele denumirii"PARENTX" stă o poveste despre pasiunea pentru educația copiilor și dorința de a aduce schimbarea în viețile lor, pornind de la radăcinile fundamentale: părinții. "PARENT" înseamnă "părinte", iar adăugarea lui "X" vine din semnificația numerică a acestui simbol - numărul 10 . "PARENTX" oferă o perspectivă către un viitor în care părinții devin "de nota 10".

X-ul este și necunoscuta din ecuațiile matematice, o variantă de descoperit, de eXplorat, mai exact misiunea "PARENTX": eliminarea oricărei necunoscute din ecuația educației și a succesului copiilor în viitor. "PARENTX" nu este un simplu nume, ci o manifestare a unei viziuni puternice și a unei pasiuni de a face o diferență în viețile părinților și copiilor.

SERIA DE EVENIMENTE PARENTX va avea loc astfel:

 • 20 Ianuarie - BUCUREȘTI, Ateneul Român (900 locuri) - ÎNCHEIAT
 • 30 Martie - BUCUREȘTI, Ateneul Român (900 locuri) - INCHEIAT
 • 27 Aprilie - IAȘI - Sala Unirea (750 locuri) - INCHEIAT
 • 17 Mai – CLUJ - Cinematograf Florin Piersic (730 locuri)- INCHEIAT
 • 08 Iunie - SIBIU - Centrul Cultural Ioan Besoiu (500 locuri)
 • 22 Iunie - BRAȘOV - Hotel Kronwell (1000 locuri)
 • 25 Iulie - CONSTANȚA – Palatul Culturii (800 locuri)
 • 21 Septembrie - CRAIOVA - Opera Națională Română (450 locuri)
 • 05 Octombrie – ARAD – Opera Romana (750 locuri)
 • 26 octombrie – ORADEA – Teatrul Regina Maria (560 locuri)

Ce speakeri vor fi prezenți la PARENTX?

PARENTX aduce pe scenă educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând celebrități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și personalități cu un impact social puternic. La evenimentul de la Cluj-Napoca vor fi prezenți:

MODERATOR EVENIMENT:

 • Nicolle STĂNESE ((jurnalist, om de televiziune, fondatoarea Melor și Shining Body)

SPEAKERI PRINCIPALI:

 • Razvan VASILE (personalitate TV, fondator ParentX și MBAKids Academy, creatorul primului software de afaceri, Personalitatea Inspirațională a Anului în Educația Tinerilor, Mindset Coach)
 • Psih. Niculina GHEORGHITA (fondator Parentx, personalitate TV, Psiholog Clinician Principal, Formator, Expert Terapeut Bowen, Prezentator si Supervizor IMAGO)
 • Marius MOGA (artist și producător internațional)
 • Stefan Mandachi (antreprenor, promotor al educatiei si filantrop)
 • Anca Alungulesei (nutritionist, expert in psihonutritie si neurofitness)
 • Dr. Ana BĂIESCU (doctor în psihologie, psihoterapeut cognitiv comportamental, terapeut relațional avansat IMAGO, educator parental certificat COS)
 • Părintele Radu TANASE (preot paroh al Parohiei Cisnadioara)
 • Dr. Claudiu MATEI (neurochirurg de excepție cu peste 4000 de operatii in ultimii 10 ani)
 • Nicu DASCALU (triplu campion mondial în Arte Marțiale)

Căutăm parteneriate de sponsorizare pentru PARENTX SIBIU:

Căutăm parteneri de prestigiu pentru aceste evenimente de impact. Beneficiile pentru sponsorii ParentX Events includ vizibilitate extinsă, asociere de prestigiu, networking de înaltă calitate și responsabilitate socială.

Beneficii pentru sponsorii PARENTX:

 • Vizibilitate Extinsă: Prin parteneriatul cu ParentX, veți obține expunere maximă în fața unei audiențe angajate, atât online, cât și offline, cu oportunități de branding personalizate.
 • Asociere de Prestigiu: Asociați-vă cu speakeri de top și evenimente care promovează excelența în educație și dezvoltarea copiilor, consolidându-vă reputația de lider de opinie în domeniu.
 • Networking de Înaltă Calitate: Participarea la evenimentele noastre vă oferă oportunități valoroase de networking cu alți lideri din industrie și profesioniști din domeniul educației.
 • Responsabilitate Socială: Demonstrați angajamentul față de dezvoltarea comunității și educația copiilor, consolidându-vă poziția ca un partener activ și responsabil social.

PARENTX SIBIUPressKit cu imagini si documente:

https://drive.google.com/drive/folders/1sa4ueVVedMHBvauTWmZDuonbC8uWzfzb?usp=sharing

Biletele sunt disponibile pe site-ul BLT.ro, iar sumele din vânzarea acestora vor fi donate către copii cu potențial aflați în risc de abandon școlar, sub formă de cursuri de abilități, transformarea minții și dezvoltare personală:

https://www.blt.ro/parent-x-sibiu-resursa-copiilor-impliniti.html

Organizatori eveniment: Fundația Zâmbetul de Copil, MBAKids Academy

Parteneri de suport organizațional: EDUPART - Federația Națională a Părinților, FONPC - Federația Organizațiilor Nonguvernamentale pentru Copii. Fundația Metropolis, Spitale Publice din Bani Privati, Fundația Siguranță Auto Copii, Asociația Șansa Ta, Dynamic Business Connection, Parentropolis, Social Moms, Modern Dads, MomSi, ASFANU - Asociația Familiilor Numeroase, Asociația ARIN, Fundatia pentru Educație și Vocație, Sfatul Parinților, MommyHAI, SportPSY, BRAINIQ, Călătoria Perfectă, Fabrica de Daruri

Parteneri media: MagicFM, Revista Biz, Aleph NEWS, WALL-STREET, Info Iași Online, Nine O’clock, Magazinul Cocorul, Ziarul NEWS, NEWS-ONE, 9AM News, Kudika, NORMADIA, InternetCorp, Garbo, Business Review, Club Antreprenor, PRwave, Qbebe, Copilul.ro, deMamici, Zile si Nopti, eFemeia, BLT.ro, Revista Cariere, Magazin Sălăjean.


Kudika
20 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.