Setari Cookie-uri

Sore dezvăluie secretele pielii perfecte: Cum a învins acneea și a obținut un ten impecabil

Sore, cunoscută pentru talentul său muzical, a reușit să depășească provocările acneei prin adoptarea unei rutine riguroase de îngrijire a pielii și a unei alimentații echilibrate.

Sore, cunoscută pentru talentul său muzical, a împărtășit recent lupta personală cu acneea severă și soluțiile care i-au redat încrederea în propria piele. În vârstă de 34 de ani, artista a dezvăluit că, de-a lungul anilor, a trebuit să facă față problemelor de ten, însă acum a găsit formula perfectă pentru a avea un ten frumos și sănătos.

Potrivit declarațiilor sale într-un interviu pentru Unica, Sore a subliniat importanța unei alimentații echilibrate în menținerea sănătății tenului. Ea a renunțat la produsele lactate și la alimentele picante, observând o îmbunătățire semnificativă în aspectul pielii sale după aceste schimbări.

În ceea ce privește rutina sa de îngrijire a pielii, Sore s-a bazat pe trei ingrediente-cheie: retinol, acid glicolic și acid salicilic. Aceste substanțe au fost pilonii pe care artista și-a construit rutina de îngrijire, obținând rezultate vizibile în reducerea acneei și a imperfecțiunilor.

Citește și:

„Sunt trei substanțe mari și late pe care toate fetele care au probleme cu tenul trebuie să le identifice, să înțeleagă la ce anume folosesc acele combinații și să adapteze totul la tenul lor. Noi nu suntem la fel, nici tenul nostru nu răspunde la fel. Pentru ten, fac ce fac de ani de zile, mențin aceste substanțe și sunt atentă la ce mănânc. Dacă mănânc o ciocolată cu lactate sau ceva picant, atunci sigur mă aștept să-mi apară un coș”, a spus artista într-un interviu pentru sursa citată mai sus.

De asemenea, Sore a făcut o selecție atentă a produselor cosmetice, evitând cremele care conțin acid hialuronic, deoarece acest ingredient ar putea agrava problemele de acnee. Ea a evidențiat și importanța utilizării zilnice a unui produs cu factor de protecție solară, pentru a proteja pielea de efectele nocive ale razelor UV.

Citește și:

„Cele trei descoperite de mine. Retinol, acid glicolic și acid salicilic. Sunt cei trei prieteni cu care mergem în viață. Apoi, pentru echilibrarea tenului și ph-ului cremă hidratantă fără acid hialuronic, căci pentru un ten acneic acidul hialuronic nu face decât să arunce coșurile în față, să faciliteze apariția lor. Acesta a fost primul pas, să elimin orice cu acid hialuronic. Sunt foarte multe creme hidratante fără parfum. SPF-ul e foarte important la fel, deoarece retinolul și acidul salicilic au tendința de a reacționa la pete”, a mai spus artista.


Kudika
20 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.