Setari Cookie-uri

Gabriela Oțil își dorește o nouă casă: motivele din spatele deciziei de a se muta din vila din Corbeanca

Rămâne de văzut dacă Dani va accepta propunerea soției sale de a începe un nou capitol într-o nouă locuință.

Gabriela Oțil, soția cunoscutului prezentator TV Dani Oțil, dorește să se mute din vila lor din Corbeanca, unde locuiesc în prezent. Vedeta a dezvăluit motivele acestei dorințe și încearcă să-l convingă pe Dani să facă pasul către o nouă locuință mai aproape de centrul orașului.

Ani de zile, Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, a locuit într-o garsonieră în București, înainte de a se muta în actuala sa casă din Corbeanca. După numeroase călătorii prin lume, el și-a amenajat cu pasiune locuința, transformând-o într-un colț de rai împărțit cu colegul său, Răzvan Simion. Casa este un duplex modern unde Dani își găsește liniștea alături de soția sa, Gabriela Prisăcariu, și fiul lor, Tiago.

De când s-a mutat, Gabriela Oțil a adus multiple modificări casei pentru a crea un ambient plăcut și modern.

Citește și:

„Am schimbat perdelele de vreo trei ori deja, cred, Dani nu mă mai suportă! Am schimbat mocheta, am zugrăvit, pe toate cred că le-am făcut, tot ce face o femeie. Am mers doar pe design, ce e frumos și ce îmi place mie”, a recunoscut Gabriela într-un interviu pentru Cancan.

Venirea pe lume a lui Tiago a adus noi provocări, iar Gabriela a decorat camera băiețelului cu tapet cu animăluțe, dorind ca acesta să aibă un spațiu colorat și vesel.

„Încă de la 5 luni l-am mutat în dormitorul lui, în pătuțul lui. A fost foarte greu, încă este foarte greu, pentru că eu noaptea trebuie să merg pe scări la el, când mă strigă. Nu avem camerele alăturate. Este foarte greu, dar este foarte bine că are camera lui. Îl mai iau câteodată în pat lângă mine, dimineața, dar nu, în rest, doarme în camera lui”, a explicat Gabriela.

Citește și:

Gabriela Oțil a mărturisit că își dorește să se mute din Corbeanca, principalul motiv fiind traficul și distanța mare față de București.

„Mi-aș dori o altă casă! Eu sunt picătura chinezească. Pe unde apuc, zic și îi transmit mesaje lui Dani că trebuie să ne mutăm, pentru că stăm foarte departe. Noi stăm în Corbeanca, nu mai este niciun secret, și petrecem foarte mult timp în trafic. Și atunci trebuie să ne mutăm undeva în oraș. Și încerc, doar că, nu știu, sper să și reușesc!”, a spus vedeta.

Dani Oțil este mândru de investițiile și modificările aduse casei lor, transformând-o într-un spațiu modern și confortabil.

„Sunt foarte mândru că acum mai bine de zece ani am ales niște obiecte de mobilier care încă țin. Cum e canapeaua, pe care s-a dormit grav. N-a fost nici măcar la un preț mediu, a fost o canapea ieftină, dar am căutat-o atât de mult până când am reușit s-o găsesc și ține și acum”, a povestit Dani.

Citește și:

Casa include o pivniță transformată într-un mic cinema, un living spațios, o bucătărie deschisă și un dressing ascuns în perete.

În ciuda eforturilor și dorinței Gabrielei de a se muta, Dani Oțil rămâne atașat de casa lor din Corbeanca, unde și-a creat un refugiu inspirat din călătoriile sale. Rămâne de văzut dacă vedeta va reuși să-l convingă pe soțul său să facă acest pas important.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.