Setari Cookie-uri

Vladuța Lupău, pe ultima sută de metri înainte de naștere! Ce nume va purta cel de-al doilea fiul al său?

Vlăduța și soțul ei se pregătesc să își întâmpine cu dragoste și entuziasm micuțul care le va întregi familia.

Vlăduța Lupău și soțul ei se pregătesc să îl întâmpine pe cel de-al doilea copil. Vestea că vor deveni părinți pentru a doua oară le-a adus multă bucurie, iar fiecare moment din această perioadă specială este savurat la intensitate maximă. Recent, artista a împărtășit cu fanii ei că a intrat în cea de-a opta lună de sarcină, aducându-i și mai aproape de momentul așteptat cu atâta nerăbdare.

Pe platformele de socializare, Vlăduța Lupău a distribuit momente din această perioadă, inclusiv videoclipuri de la controalele medicale și mărturii despre experiența sarcinii. Iair, fiul lor mai mare, este deja nerăbdător să își întâlnească noul frățior și deja își imaginează momentele de joacă împreună.

Citește și:

Într-o postare emoționantă pe Instagram, Vlăduța Lupău a dezvăluit câteva detalii despre sarcină, inclusiv greutatea pe care a acumulat-o și cum se simte în prezent. Cu umor și sinceritate, artista a mărturisit că chiar și cele patru kilograme și jumătate în plus o fac să se simtă greu și să aibă dificultăți în mișcare.

„M-am îngrășat în sarcina asta doar patru kilograme și jumătate până acum și mă simt ca și când aș avea o tonă. Deci nici măcar în mașină nu mai pot să stau să mă schimb de pe o parte pe alta. Mi se pare că îmi trebuie macara.

Și ce așteaptă luna asta e crunt, e crunt, dar forță…”, a mai spus artista, pe InstaStory.

Într-un interviu, Vlăduța Lupău a dezvăluit că numele micuțului va fi inspirat din Biblie, la fel ca și în cazul lui Iair, primul ei născut. Totuși, până acum, numele rămâne o surpriză, pregătită să fie dezvăluită în momentul potrivit.

Citește și:

„Ne-am gândit. Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme.

Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema. Mai sunt cu numele ăsta, dar e foarte rar”, a declarat Vlăduța Lupău, în cadrul unei emisiuni TV.


Kudika
22 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.