Setari Cookie-uri

Lidia Buble dezvăluie detalii intime din relația cu Horațiu Nicolau. Ce a atras-o la omul de afaceri în vârstă de 62 de ani?

Deși media a speculat intens asupra relației lor, cei doi își păstrează viața personală discretă, iar Lidia a dezvăluit că se simte împlinită atât pe plan profesional, cât și personal.

Lidia Buble, talentata cântăreață și compozitoare, a fost subiectul unor noi dezvăluiri privind relația sa cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, o poveste de iubire care a atras atenția publicului datorită diferenței considerabile de vârstă între cei doi.

Deși presa a speculat multe despre dinamica acestui cuplu, aducând în prim-plan diferența de 32 de ani dintre Lidia și Horațiu, artista a ales să ofere o perspectivă mai intimă asupra relației lor. Recent, într-un interviu pentru VIVA!, Lidia a dezvăluit că baza acestei povești de iubire este alcătuită din trei elemente esențiale: iubirea necondiționată, respectul și încrederea.

"Țin foarte mult la aceste trei lucruri și cred că fără ele nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Am fost binecuvântată și le am pe toate", a mărturisit cu sinceritate Lidia.

Citește și:

Deși relația lor a generat interes în rândul publicului, Lidia și Horațiu au ales să își păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor. Artista a explicat pentru unica.ro că preferă discreția și intimitatea în relația lor, având în vedere experiențele mai puțin plăcute din trecut.

"Am realizat că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită. Consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mai mult meseria mea, adică muzica. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze", a explicat artista.

Despre partenerul său, Lidia a vorbit cu admirație și afecțiune, subliniind faptul că apreciază capacitatea lui Horațiu de a o înțelege, fără a fi nevoie să spună prea multe cuvinte.

Citește și:

"Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot", a mai mărturisit artista.


Kudika
22 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.