Setari Cookie-uri

Kalash este numele celui mai fresh single semnat Lino Golden și Sami G

„Kalash" este numele celui mai nou single semnat Lino Golden și Sami G, ce se va regăsi în playlisturile tuturor și promite să devină hitul verii.

Single-ul îmbină stilul urban inconfundabil al lui Lino Golden cu talentul versatil al lui Sami G și vine la pachet cu un beat antrenant și versuri memorabile. Sami G, recunoscut pentru vocea sa unică și abilitățile sale de compozitor, completează perfect această colaborare dinamică, iar împreună, cei doi artiști promit să ofere fanilor o experiență muzicală de neuitat. „Kalash" este mai mult decât o piesă - este un statement puternic de determinare, dar și un manifest al bucuriei de a trăi și de a se bucura de viață.

Lino Golden, cunoscut pentru hiturile sale care au dominat topurile muzicale, continuă să inoveze și să surprindă cu fiecare lansare. Este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regăsesc „Maracas" (alături de MIRA), „MEDU$A", „Shoturi", „N-are rost", „Snapchat" (feat. 2americani), „Panamera" (feat. Aspy), dar și „Dau Moda" (alături de Jador). De-a lungul timpului, artistul a colaborat cu RUBY și au lansat „Ne certăm", o poveste tumultoasă de dragoste, în care pasiunea are cel mai mult de câștigat, iar în urmă cu două luni, a colaborat cu JO pentru prima dată și au adus în playlisturi „Ultimul dans", o piesă emoționantă ce promite să îți rămână întipărită în minte chiar de la primul play.

Sami G este un artist emergent pe scena muzicală românească, recunoscut pentru versatilitatea sa și pentru abordările inovatoare în muzică. Cu un stil care îmbină influențele hip-hop, trap și pop, Sami G a reușit să se impună rapid în industria muzicală datorită talentului său natural și a carismei sale.


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.