Setari Cookie-uri

Sebastian Dobrincu, despre despărțirea de Ioana Ignat. De ce nu mai există șanse de împăcare?

Sebastian Dobrincu a confirmat oficial despărțirea definitivă de Ioana Ignat.

După luni de speculații și întrebări din partea fanilor, Sebastian Dobrincu, antreprenor și jurat în emisiunea "Imperiul Leilor" de la PRO TV, a rupt tăcerea și a făcut primele declarații despre despărțirea de cântăreața Ioana Ignat. Cei doi, care au trăit o frumoasă poveste de iubire, au decis să meargă pe drumuri separate în primăvara acestui an, după ani buni de relație.

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, care trecuseră deja la un pas important al relației, locuind împreună și discutând chiar despre o posibilă căsătorie, au ajuns la concluzia că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Într-un interviu acordat pentru Cancan, Sebastian Dobrincu a explicat că decizia despărțirii a fost luată reciproc și că este împăcat cu aceasta.

Citește și:

"Eu sunt împăcat cu decizia, cu toții suntem și îi dăm înainte", a declarat el.

Întrebat dacă există vreo șansă de împăcare între ei, Sebastian a subliniat că despărțirea a fost o decizie calculată și asumată de amândoi și că nu văd o împăcare ca fiind posibilă.

"Sunt decizii calculate, sunt decizii asumate, ce facem, ne răzgândim?!", a afirmat el.

Chiar și în timpul aparițiilor publice, Sebastian a lăsat să se înțeleagă că relația lor s-a încheiat definitiv. Într-o intervenție la emisiunea lui Cătălin Măruță, el a declarat că viața merge înainte, indiferent de orice, și că, deși au avut episoadele lor de pauză, ei sunt încă apropiați.

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Sebastian Dobrincu a confirmat definitiv despărțirea de Ioana Ignat și a explicat că au luat această decizie pentru a preveni orice interpretare greșită și că, deși își respectă și își susțin reciproc activitățile, văd viața prea diferit pentru a continua împreună.

Citește și:

„Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare – este o decizie cât de poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună. Nu îmi stă în fire să îmi discut intimitățile. Sunt perseverent de fel. Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot. Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă”, a scris el pe Instagram.

Sebastian Dobrincu, în vârstă de 25 de ani, este fondatorul platformei Storyheap, lider pe piața de digital marketing, care a ajuns să aibă clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack. În ciuda tinereții sale, el a demonstrat un succes remarcabil în domeniul software-ului și al afacerilor, având o poveste impresionantă de la învățarea programării în copilărie la dezvoltarea de proiecte care ajută brandurile să își crească prezența în social media.

Citește și:

Kudika
27 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.