Setari Cookie-uri

Irina Rimes, ședință foto realizată în Dubai. În ce ipostaze a fost surprinsă artista și de cine?

Irina Rimes a ales să pună pe pauză concertele pentru câteva zile

CP

Cântăreața s-a aflat în centrul atenției și a îmbrăcat mai multe ținute realizate de designeri cunoscuți, în timpul unor ședințe foto inedite. A mers în zona Al Aweer din Deșertul Dubai și la Palazzo Versace.

Toate fotografiile au fost realizate de fotograful Christian Tudose cu HUAWEI Pura 70 Ultra, telefon premium, cu cele mai bune camere din lume, conform experților DXOMARK. Irina a purtat vestimentații create de Cristian Samfira, AlinKa by Alina Fîrte și Ramelle, iar styling-ul a fost asigurat Ovidiu Buta și Iulia Sturdza. Conceptul ședințelor foto a fost #ForwardSymbolDesign și face parte din direcția de brand HUAWEI, Fashion Forward, prin care compania aduce la un loc tehnologia și moda în dezvoltarea unor produse revoluționare.

„Îmi place să vin cu idei, îmi place să lucrez cu fotograful, astfel încât să ajungem la cele mai frumoase rezultate împreună. În cadrul acestor sesiuni foto din Dubai, am avut ocazia să creăm ceva unic, ceva ce exprimă atât viziunea mea, cât și talentul și abilitatea fotografului. Vestimentațiile pe care le-am purtat și rezultatul final cred că vorbesc de la sine. Design-ul și conceptul au fost impresionante și mi s-a părut cool că s-au asortat cu telefonul. Este cu adevărat fascinant felul în care HUAWEI a reușit să combine moda și tehnologia și să facă un produs nou", a spus Irina Rimes.

Citește și:

Seria HUAWEI Pura 70, un statement în design și fotografie
Seria HUAWEI Pura 70 duce mai departe moștenirea seriilor P de la HUAWEI în materie de fotografie pe mobil, design și stil unic. Cele trei telefoane flagship, HUAWEI Pura 70, Pura 70 Pro și Pura 70 Ultra adoptă un look modern și inovator, datorită liniilor geometrice. Triunghiul este simbolul noii familii de produse, Forward Symbol Design fiind filozofia estetică a modulului de camere. Triunghiul simbolizează avansul tehnologic, dar și dorința permanentă a oamenilor de a explora. De asemenea, este elementul care face legătura cu direcția de brand Fashion Forward și denotă relația strânsă dintre modă și tehnologie.

Seria HUAWEI Pura 70 introduce noua generație de Ultra Lighting XMAGE Camera. Completată de noul HUAWEI XD Motion Engine, captura subiectelor aflate în mișcare rapidă este dusă la un nivel incredibil. Astfel, orice moment va fi redat în fotografii cu precizie maximă.

Citește și:

Modelul de top, HUAWEI Pura 70 Ultra, a fost declarat „regele fotografiei pe mobil" de DXOMARK, laborator care testează camerele de telefoane pe baza a milioane de de măsurători științifice și analize. Flagship-ul a primit 163 de puncte, un record în întreaga istorie a topurilor DXOMARK.

„Triunghiul ca forward symbol face ca aceste telefoane din Seria HUAWEI Pura 70 să arate cu adevărat special. Nu mai vorbim aici de un smartphone simplu, alb sau negru, în cazul acesta arată ca un accesoriu gândit foarte bine. Îmi place atenția cu care a fost conceput, este evident ca au fost alocate timp și idei speciale pentru a pune accentul pe exteriorul său. Totul se îmbină armonios pentru un produs inovator.
Când am început să și testez HUAWEI Pura 70 Ultra, am fost cucerită de pozele pe care le face. Calitatea fotografiilor este specială, de la nivelul de detalii pe care le captează, până la claritatea imaginii în sine. Totul este redat într-un mod realist și vibrant", a spus Irina Rimes.

Citește și:

Seria HUAWEI Pura 70 – prețuri și oferte speciale în România
Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile în România la următoarele prețuri recomandate de vânzare:
HUAWEI Pura 70 Ultra 16GB + 512GB – 7.499 lei
HUAWEI Pura 70 Pro 12GB + 512GB – 5.999 lei
HUAWEI Pura 70 12GB + 256GB – 4.999 lei
La achiziția oricăruia dintre modele în perioada 22 mai - 30 iunie 2024 de pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de următoarele cadouri și avantaje:

  • Căști audio HUAWEI FreeBuds 5i
  • Husă de protecție
  • Garanție extra 12 luni
  • Un cupon suplimentar în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea unui HUAWEI WATCH GT 3 sau pentru a obține o reducere de preț la alt produs. Un singur cupon poate fi utilizat într-o comandă.

Kudika
27 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.