Setari Cookie-uri

Povești îndrăznețe și sound-uri amețitoare de la LVX MACHINA - PESCARUL

LVX MACHINA continuă să impresioneze prin creativitate și inovație, iar cea mai nouă piesă a lui, ,,PESCARUL", nu face excepție.

Piesa se remarcă printr-o combinație unică de elemente narative și sonorități captivante, care transportă ascultătorul într-o lume a fanteziei și a reflexiei. Cu versuri îndrăznețe și imagini vii, LVX MACHINA reușește să creeze o poveste complexă, plină de semnificații ascunse.

Muzica și versurile au fost scrise de Cristian Balint, care a fost și regizorul clipului alături de Bela Baptiste, cel care a filmat și "Golan de lvx". Clipul a fost filmat în Larnaca, iar tema principală a fost interpretată la bouzoukia de către un puști localnic. În clip apare și mama lui Bela, care este cântăreață de operă. Dare to press play!

,,PESCARUL" reprezintă începutul unei colaborări prolifice între LVX MACHINA și Global Records. Stați cu ochii pe artist pentru că urmează multe proiecte de excepție!

Citește și:

LVX MACHINA este unul dintre cei mai neconvenționali și spectaculosi artiști din România. Singurul artist din România invitat să cânte timp de trei ani consecutivi la Summer Well - unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa de Est. Single-uri precum "GOLAN de LVX" și "HELLO HOLA" au câștigat atenția publicului și i-au adus o comunitate de susținători. Mai mult decât atât, videoclipurile au fost premiate la festivaluri de film din întreaga lume. Sunetul LVX MACHINA este un melanj de electronică / rap / trap / etnic, dar ceea ce îl face să iasă în evidență sunt spectacolele live.


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.