Setari Cookie-uri

Cine este Marina Cârnaț, femeia care a devenit mamă de 9 ori: Eu am ales această cale...

Marina Cârnaț este mamă a 9 copii și povestește cum arată viața ei cu o familie numeroasă.

Marina Cârnaț, o tânără moldoveancă de peste Prut, a ales cu sufletul în viață: aceea de a avea o familie numeroasă. Femeia are 9 copii și este cât se poate de mândră de familia numeroasă pe care o are.

Fără doar și poate, povestea Marinei Cârnaț iese în evidență. Pe vremea bunicilor noștri, familiile numeroase erau ceva obișnuit, dar astăzi, tot mai puține femei, mai ales tinere, aleg să aibă mai mult de doi copii. Marina, cunoscută pe rețelele de socializare pentru postările cu micuții săi, a stârnit aprecierea și curiozitatea internauților.

Marina nu doar că a ales această cale, dar o trăiește cu bucurie și mândrie viața de mamă.

Citește și:

„Eu am ales această cale și nu aș schimba nimic. Aceasta e viața mea, oamenii pe care îi iubesc cel mai mult, pentru care trăiesc și cu care râd,” a declarat ea recent, alături de soțul său Teodor și de cei șapte copii ai lor.

Cu toate că o familie mare poate părea o provocare logistică și financiară, Marina consideră că totul este posibil cu o bună organizare și multă dragoste.

„El e Teodor, prietenul meu cel mai bun, dragostea mea, jumătatea mea. De fapt e cea mai frumoasă persoană pe care am întâlnit-o în viața mea. Iar toți ei sunt rodul dragostei noastre (n.r. – își prezintă copiii). Și precum îi cunoașteți, sunt mulți și deosebiți, frumoși și buni. Eu am ales această cale și nu aș schimba nimic. Aceasta e viața mea, oamenii pe care îi iubesc cel mai mult, pentru care trăiesc și cu care râd.

Citește și:

Eu nu mă mai prezint. Voi deja mă cunoașteți, dar ceea ce încă nu știți este că mai crește o inimioară în mine. Vă iubesc! Cel mai scump din tot e locuința: noi trăim în casa noastră, dar dacă planifici să ai mai mulți copii, eu consider că și într-un apartament cu 3-4 odăi, dacă acestea sunt mari, e posibil de amenajat spațiul spre binele tuturor. Vreau să combat ideea că a avea mai mult de 2 copii și să trăiești confortabil, ar fi de domeniul luxului. Copiii noști au mers doar la o grădiniță publică de lângă casă, la fel și cu școala”

Marina dorește să demonteze mitul conform căruia a avea mai mult de doi copii înseamnă a trăi în lux. Copiii săi merg la grădinițe și școli publice

Curajoasa mămică și-a dorit dintotdeauna o familie mare și unită. Fiecare sarcină a sa a fost unică și a surprins-o de fiecare dată. Ea a menționat că în primele săptămâni de sarcină a păstrat, de fiecare dată, secretul.

Citește și:

„De ce am ascuns până acum sarcina? Poate pentru că am trecut de multe ori prin asta… poate pentru că îmi place ca oamenii din jur (inclusiv rudele cele mai apropiate) să observe sarcina vizual… Totuși, cea mai vulnerabilă și nesigură perioadă este până la 12-14 săptămâni și e bine să fii foarte vigilentă (și vigilent – pentru soț). Totuși, fiecare decide pentru sine când e momentul că ar dori și alții să afle…”, a mai spus curajoasa mamică.


Kudika
28 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.