Setari Cookie-uri

Radu Mazăre va fi din nou tată! Soția sa l-a așteptat la ușa penitenciarului: Un cămin fericit, complet, mamă și tată...

Fericită și radiantă, Roxana, soția lui Radu Mazăre, și-a etalat burtica de graviduță în fața penitenciarului Jilava, unde și-a așteptat soțul.

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a fost eliberat din închisoare luni, 27 mai 2024, după ce Tribunalul Ilfov i-a aprobat cererea de eliberare condiționată. Fericirea momentului a fost amplificată de vestea că va deveni tată pentru a doua oară. Soția sa, Roxana Mihalache, a dezvăluit că este însărcinată, etalându-și burtica de graviduță în fața penitenciarului Jilava, unde își aștepta cu emoție soțul.

Îmbrăcată într-o rochie albă, Roxana Mihalache a radiat de fericire în timp ce îl aștepta pe Radu Mazăre să iasă din închisoare. Fostul model a declarat că trăiește emoții intense, mai ales datorită sarcinii, și că este extrem de fericită că își va putea crește copilul alături de soțul ei.

„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, a declarat Roxana Mihalache.

Citește și:

Radu Mazăre a ieșit din penitenciar cu zâmbetul pe buze, bucuros de decizia instanței și de vestea că va deveni tată din nou. Fostul edil a anunțat că soția sa este însărcinată în patru luni și că vor avea un băiețel, pe care îl vor numi Aris. Mazăre mai are un fiu, Răducu Mazăre, din relația anterioară cu creatoarea de modă Ianina Petcu.

„Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine … Pe băiatul meu o să-l cheme Aris”, a dezvăluit Radu Mazăre.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit pe 10 iulie 2019, la Penitenciarul Rahova, într-o ceremonie restrânsă desfășurată în „Sectorul vizite” al închisorii. La eveniment au participat doar câteva persoane apropiate, printre care mama lui Radu Mazăre, fiul său Răducu și cei doi frați mai mici ai fostului primar.

Citește și:

La momentul căsătoriei, Roxana Mihalache declara că își dorește foarte mult să devină mamă și că speră ca visul său să se împlinească. Diferența de vârstă de 20 de ani dintre ea și Radu Mazăre nu a constituit niciodată un impediment pentru relația lor, Roxana rămânând alături de soțul ei în toate momentele dificile.

„Dacă Dumnezeu vrea să vină și un copil, va veni. Nu știu dacă Radu își dorește. Înțeleg foarte bine, nu am avut niciodată niciun conflict, nimic. Întotdeauna am fost sigură că vreau să rămân alături de el. Îl cunosc foarte bine și asta a fost dorința mea”, declara Roxana Mihalache în ziua cununiei civile.

Sursa foto - dimitrisvetsikas / Pixabey


Kudika
28 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.