Setari Cookie-uri

Momente de panică în familia Andreei Tonciu! Alertă cu bombă în fața vilei de lux

Momente de panică extremă într-un cartier exclusivist din București! Ce se întâmplă în familia Andreei Tonciu?

Capitala a fost cuprinsă de o alertă maximă în această dimineață, după ce un obiect care seamănă cu o grenadă a fost găsit la poarta unei vile de lux situate într-o zonă exclusivistă a orașului. Imobilul aparține mamei Andreei Tonciu, care a sunat imediat la 112, potrivit Realitatea Plus.

Situația a devenit critică imediat ce mama Andreei Tonciu a descoperit obiectul suspect și a sunat la numărul unic de urgență 112. În scurt timp, mai multe echipaje de poliție, inclusiv geniști, au sosit la fața locului pentru a investiga.

În urma apelului, autoritățile au luat măsuri de securitate drastice. Circulația pe strada unde se află vila de lux a fost complet restricționată, atât pentru pietoni, cât și pentru vehicule. Echipajele de poliție au înconjurat zona, asigurând perimetrul pentru a preveni orice potențial pericol.

Citește și:

Poliția a demarat imediat o anchetă pentru a stabili cine ar fi putut plasa obiectul asemănător unei grenade la poarta imobilului. Se investighează toate pistele posibile, iar autoritățile colaborează îndeaproape cu experți în dezamorsarea dispozitivelor explozive pentru a asigura siguranța rezidenților și a vecinătății.

Incidentul a creat o stare de panică în rândul locuitorilor din zonă, mai ales având în vedere că în apropiere locuiește și Viorica de la Clejani.


Kudika
29 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.