Setari Cookie-uri

Ilinca Vandici, mesaj dur pentru Bianca Drăgușanu! Ce i-a recomandat vedeta?

Ilinca Vandici a dorit să îi transmită un mesaj sincer și la obiect iubitei lui Gabi Bădălău.

Recent, într-o ediție a emisiunii „Follow Us” de pe Kanal D, prezentatoarea TV Ilinca Vandici a transmis un mesaj neașteptat către Bianca Drăgușanu. Aceasta și-a exprimat nemulțumirea față de modul persistent în care Bianca își promovează opulența pe platformele de socializare, oferindu-i un sfat „prietenesc” să adopte o atitudine mai discretă în privința situației sale financiare.

Indiferent dacă este vorba de escapade de lux, mașini scumpe, bijuterii sau accesorii de modă, Ilinca consideră că excesul de afișare a bunurilor de lux poate crea resentimente în rândul publicului. Împreună cu Teo Trandafir, cele două au discutat despre acest subiect delicat în emisiunea lor, unde inițial au abordat relația Biancăi cu Gabi Bădălău. Conversația a derivat apoi către aspectul extravagant al postărilor Biancăi.

Citește și:

Ilinca Vandici a evidențiat că, deși Bianca a fost întotdeauna sinceră cu privire la stilul său de viață luxos, ar fi mai bine să fie mai reținută în postările sale. Iată câteva momente din discuția celor două prezentatoare:

Ilinca Vandici: Deci Găbiță duce fata în vacanță, pe lux, frumos, cum am fost obișnuiți.

Teo Trandafir: Oamenii cărora le place să bârfească ziceau că el, având două mașini scumpe, s-ar fi folosit de ceasurile ei, că ea nu poate să se uite ca mine la cât e ceasul pe telefonul mobil. Trebuie să aibă niște ceasuri care să coste câteva mii de euro și lumea bârfea, dar nu e adevărat, că el a ieșit și a spus ‘Nu i-am vândut ceasurile Biancăi ca să achit ratele la mașină’, ba chiar dimpotrivă, pe mâna ei a apărut un inel.

Citește și:

Ilinca Vandici: Vreau poze cu inelul, nu e ineluș, Teo, mai uită-te o dată. E diamant.

Ilinca Vandici: Se asortează cu gentuța, care și gentuța e de brand și foarte frumoasă, de altfel, se asortează cu bronzul care e de Maldive. Bianca întotdeauna a fost sinceră cu lucrurile pe care le face, le are, a avut mereu un punct de vedere. Vrei să zic că de ce se postează cu lucrurile astea?

Teo Trandafir: Nu, dragă. Lasă că e bine.

Ilinca Vandici: Bianca, nu te mai posta cu abundență, lux. Iubito, ține-le pentru tine.

Teo Trandafir: Ție a început să-ți placă.

Ilinca Vandici: Ar fi culmea să se supere Bianca acum pe mine, ar fi ultima!”

Discursul Ilincăi a stârnit diverse reacții în rândul telespectatorilor și pe rețelele de socializare. Unii fani au apreciat sinceritatea și sfatul bine intenționat. Alții, însă, au văzut intervenția ca pe o critică nejustificată la adresa modului în care Bianca alege să-și trăiască viața și să-și gestioneze imaginea publică.

Citește și:

Kudika
29 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.