Setari Cookie-uri

Secretul siluetei Laviniei Pîrva. Cum se menține soția lui Șten Bănică Jr. în formă, la aproape 40 de ani?

Lavinia Pîrva a dezvăluit secretul în ceea ce privește o siluetă impecabilă, la cei aproape 40 de ani ai săi.

Lavinia Pîrva se pregătește să își sărbătorească aniversarea de 40 de ani în această toamnă. Într-un interviu recent, Lavinia a dezvăluit secretul său pentru a se menține în formă și a împărtășit detalii despre viața sa personală și profesională.

În urmă cu cinci ani, Lavinia a devenit mamă pentru prima dată, dând naștere unui băiețel. În timpul sarcinii, vedeta s-a confruntat cu retenție de apă, dar după naștere, a reușit să-și transforme silueta printr-un regim de exerciții fizice, în special pilates.

„Încerc să mă mențin în formă, însă recunosc că nu îmi este ușor. Am mereu în minte că sănătatea ține de cum o întrețin prin alimentație, sport și energie pozitivă. Iar atunci când scap controlul, nu accept ideea ‘grasă și frumoasă’, accept doar perioada care poate este mai nefastă, iar aici mă refer la oboseală, stres etc. Astăzi nu țin o dietă, încerc doar să păstrez un echilibru culinar”, a declarat Lavinia într-un interviu pentru Viva.ro.

Citește și:

Artista a subliniat importanța unui stil de viață echilibrat, recunoscând că a apelat și la proceduri estetice noninvazive pentru a-și menține aspectul tânăr.

„Eu nu mă dau peste cap cu ritualuri de frumusețe, încerc să-mi mențin echilibrul în toate. Încerc să mă hrănesc corespunzător, să fac sport, îmi îngrijesc tenul, mai ales că acum ne ajută și tehnologia în zona de beauty prin lucruri cu rezultate extraordinare noninvazive și, cel mai important lucru, investesc mult în evoluția mea personală”, a spus ea.

Despre relația sa cu Ștefan Bănică Jr., Lavinia a împărtășit că cei doi formează un cuplu solid de ani buni și au împreună un băiețel pe nume Alexandru. Cuplul a optat pentru o nuntă discretă în Bulgaria, evitând astfel atenția nedorită a paparazzilor.

Citește și:

„Da, discreția ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment așa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjurați de cei mai apropiați prieteni. Am reușit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”, a mai povestit Lavinia.


Kudika
29 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.