Setari Cookie-uri

Mara Bănică, decizie radicală în privința bonelor fiicei sale. Ce putut să vadă pe camere a șocat-o!

Mara Bănică a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce a văzut ce făceau bonele pe care le-a angajat pentru fiica sa.

Mara Bănică, una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc, a luat recent o decizie radicală în ceea ce privește îngrijirea copiilor ei. Jurnalista a renunțat la ajutorul bonelor după ce a examinat imagini surprinse de camerele de supraveghere din casa sa.

Cu doi ani în urmă, Mara a devenit mamă pentru a doua oară, aducând-o pe lume pe micuța Donca. În această perioadă, a avut sprijinul mai multor bone pentru a se asigura că fiica ei primește îngrijirea necesară în absența ei. Cu toate acestea, recent, Mara a observat că bonele angajate nu manifestau o apropiere emoțională față de Donca, tratând munca pur și simplu ca pe un job.

„Fetiței îi cresc două măsele, este cam mârâită. Este la creșă, am renunțat la bone, după ce am cunoscut vreo 7-8 bone. Mi-a ajuns! Este greu de găsit un om cu care să te mulezi, să funcționezi. Eu am vrut româncă, iar 80% dintre ele au tratat pur și simplu ca pe un job, fără iubire”, a declarat Mara pentru Playtech.ro.

Citește și:

Decizia de a renunța la bone a fost influențată de imaginile captate de camerele de supraveghere instalate în toată casa. Mara a realizat că bonele nu ofereau micuței Donca afecțiunea necesară.

„Eu am camere de supraveghere în toată casa și mi-am dat seama că nu există sentimente din partea lor, ci doar muncă. Am renunțat pentru că mi-am dat seama că așa cum te iubește familia, nu te iubește nimeni”, a explicat Mara.

Mara Bănică și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu trei ani și, la scurt timp după aceea, au devenit fericiții părinți ai micuței Donca. Jurnalista a vorbit și despre implicarea partenerului său în creșterea copiilor, subliniind că, deși petrece majoritatea timpului alături de Dima și Donca, fetița lor este extrem de atașată de tatăl ei.

Citește și:

„Aș vrea să cred că da, am bază în partenerul de viață. Nu vreau să intru în detalii din acestea, dar eu duc greul. El e plecat toată ziua și atunci evident că eu stau cu copiii, eu fac lecții cu cel mare. În schimb, când e acasă, fetița noastră vrea numai cu el, deci eu sunt bine, sunt doar mobilă”, a transmis Mara Bănică pentru WOWbiz.


Kudika
29 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.