Setari Cookie-uri

Războiul dintre Mara Bănică și familia Sterp continuă! Jurnalista acționează în judecată familia lui Culiță

Conflictul dintre jurnalista Mara Bănică și familia Sterp a escaladat rapid, ajungând în atenția autorităților. După ce a acuzat public familia Sterp de rele tratamente aplicate angajaților, primind în schimb replici vehemente și mesaje jignitoare, Mara Bănică a decis să ia măsuri legale, acționând în judecată toți membrii familiei.

Conflictul dintre Mara Bănică și familia Sterp pare să se intensifice cu fiecare zi care trece. În ultimele zile, cele două tabere și-au aruncat acuzații reciproce în mod public, dar și prin mesaje private, iar spiritele sunt departe de a se calma. Cel mai vehement dintre membrii familiei Sterp, Culiță Sterp, a amenințat că o va acționa în judecată pe jurnalistă, dar se pare că Mara Bănică i-a luat-o înainte și a adus deja problema în atenția autorităților.

Totul a început după ce Mara Bănică a făcut mai multe afirmații denigratoare în mediul online, acuzând familia Sterp de rele tratamente aplicate angajaților. Jurnalista a menționat în mod special cazul unui cioban care a reclamat public că a fost tratat prost și chiar bătut de către familia Sterp. Aceste acuzații au provocat reacții puternice din partea familiei, care a negat vehement toate acuzațiile.

Citește și:

Fiecare membru al familiei Sterp a răspuns public jurnalistei, respingând acuzațiile și încercând să își apere reputația. Cu toate acestea, reacțiile publice nu au fost suficiente, iar membrii familiei au trimis Marei Bănică și mesaje private pline de injurii și jigniri. În fața acestei situații, Mara Bănică a decis să ia măsuri legale.

Astăzi, 29 mai, jurnalista a publicat pe pagina sa de Instagram un clip dintr-o emisiune televizată de acum câțiva ani, în care Culiță Sterp intervenea telefonic pentru a discuta despre presupusele rele tratamente aplicate unui angajat. Prin acest clip, Mara Bănică și-a dorit să susțină acuzațiile lansate, dar și să anunțe că pune capăt scandalului public, lăsând problema în mâinile justiției.

Citește și:

„Când recunoști că ai bătut un om, dar a fost acum 10 ani și «nu se pune», când califici oamenii în «ț*****» și restul lumii, nu subestima memoria nimănui. Faptele noastre, bune sau rele, se întorc ca un bumerang în viață. Te bați cu propriile vorbe.

Vă rog cu ocazia asta, pe toată familia, că sunteți vreo 4-5, habar nu aveam, să nu-mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături. Beți un ceai de tei și evitați internetul la nervi. Și da, ne vedem în instanță. Eu una să fiți siguri că v-am acționat astăzi în judecată pentru toate grozăviile pe care mi le-ați trimis în privat sau le-ați declarat în presă”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Instagram.


Kudika
30 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.