Setari Cookie-uri

Bucurie mare pentru Violeta Botezatu, semifinalista de la Românii au Talent: A devenit mama unei fetițe minunate

Violeta Botezatu, semifinalista sezonului 14 de la Românii au Talent, trăiește clipe de neuitat după ce a devenit mama unei fetițe sănătoase, pe care a numit-o Maria.

Fericire imensă pentru Violeta Botezatu, semifinalista din sezonul 14 al emisiunii Românii au Talent! Artista, care a impresionat o țară întreagă cu talentul ei muzical, a devenit mama unei fetițe sănătoase, pe care a numit-o Maria. La doar două săptămâni după ce a urcat pe scena emisiunii fenomen de la Pro TV, unde a oferit o interpretare emoționantă, Violeta a trăit un alt moment de neuitat în viața sa personală.

Violeta Botezatu, în vârstă de 40 de ani și originară din Chișinău, a făcut furori la Românii au Talent, unde a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu, cucerind atât publicul, cât și jurații. Profesoră de cobză la Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, Violeta și-a dedicat viața muzicii încă de la o vârstă fragedă și a urmat studii de canto academic la Conservatorul din Veneția.

Citește și:

După momentul extraordinar de pe scena emisiunii, Violeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, la un spital din capitala Republicii Moldova. Cântăreața și-a împărtășit bucuria cu fanii și a vorbit despre noile clipe minunate din viața ei.

„În acest moment, mă simt ca într-un proces de tranziție, adaptare la noile rigori ale vieții. Mă simt binecuvântată de Bunul Dumnezeu, alături de familia mea frumoasă. Un moment de împlinire, satisfacție, bucurie nemărginită. Sunt mamă de fetiță. Deja mă visez cum îi pun bentițe în păr sau cum o îmbrac în rochițe roz”, a declarat Violeta pentru Pro TV.

Momentul nașterii micuței Maria a venit ca o încununare a succeselor recente ale artistei, aducându-i lacrimi de fericire și o împlinire deosebită. Fanii au felicitat-o imediat pe rețelele de socializare, urându-i tot binele din lume în noua sa viață de mamă.

Citește și:

Kudika
30 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.